This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Paketit alk 4.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Cart

Talivoide kokemuksia- Katso ennen ja jälkeen kuvat

Posted by Hanna Savioja on
Talivoide kokemuksia- Katso ennen ja jälkeen kuvat

Alta löydät asiakkaidemme kokemuksia talivoiteiden käytöstä. Olemme pyrkineet avaamaan lopuksi myös asioita, miksi talivoide ei kaikille ole sopinut. Tuotesivuilta löydät lisää tähtiarvosteluja ja kokemuksia. 

 

Mummeli, hajusteeton talivoide kahden viikon kokeilujakson jälkeen:

Asiakkaan ihon kunto ennen testijaksoa: Tulehtunut, helposti ärtyvä ja reaktiivinen. Atopia/ Ekseema/TSW

Asiakkaan kokemia muutoksia ihossa:
Iho on kosteutetumpi/kimmoisampi. Atopian oireet helpottuivat
Asiakkaan palaute:
" Ensimmäistä kertaa voidetta laittaessani se kutisi aika paljon kaulan/naaman alueella, mutta sittemmin ei ole enää kutissut. (Öljyt + shea voi tekevät tätä minulla herkästi, eli eivät imeydy vaan jäävät kutisemaan ihon pinnalle, jolloin raapimista ja ihan rikkoutumista). Meinasin hieman säikähtää, että eikö tämäkään tuote sovi! Onneksi kuitenkin sopii täydellisesti. Eli me herkkikset reagoidaan uusiin voiteisin hyvin eri tavoin."

 

Ennen kuvat:

Jälkeen (2viikkoa): 

 

Mummeli, hajusteeton talivoide neljän päivän käytön jälkeen:

Ihon atooppinen ihottuma selkeästi rauhoittunut ja ihon väri tasoittunut. 
 


Mummeli, hajusteeton talivoide rauhoitti vauvan rikkinäisen ihon.

Ihon kunto ennen testijaksoa: Atopia/ Ekseema/TSW. Iktyoosi

Asiakkaan kokemia muutoksia ihossa: Iho on kosteutetumpi/kimmoisampi. Hillitsi tulehdusta. Ihon väri tasoittui/ punoitus laski. Reaktiivisuus/ kutina helpottui

Asiakkaan viesti:
"Ensimmäiset kuvat otettu kaksi viikkoa sitten ja jälkeen kuvat nyt tänään. Lapseni sairastaa iktyoosia. Talivoide kosteutti ihon todella hyvin, ja paransi rikkinäisiä kohtia. Suurin osa voiteista mitä lapsella ollut käytössä on aiheuttanut kutinaa, mutta talivoide ei selkeästi aiheuta kutinaa.

Lapsi sai testijakson aikana raavittua jalan auki, mutta silti kahden viikon aikana saimme sen talivoiteella hoidettua uudestaan !
Kiitos testijaksosta. Talivoide tulee ehdottomasti meillä jatkossakin käyttöön."

 

⭐⭐⭐⭐⭐
Olen käyttänyt Mummelia sekä omani että vauvani ihon hoidossa. Olen kärsinyt perioraalidermatiitista aikaisemmin, joten olen varovainen sen suhteen, mitä laitan kasvoilleni. Kolmen tuotteiden kanssa ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa, ei myöskään tämän tuotteen kohdalla! Voide sai kasvot hehkumaan upeasti ja oli mahtava lisä erityisesti pakkaspäiviin. Kaikista ihaninta on kuitenkin levittää tätä voidetta vauvan iholle. Voide imeytyy heti, tuoksuu miellyttävälle ja hoitaa vauvaa aivan mahtavan luonnollisesti. Ehdoton bonus kotimaisista ja vastuullisista ainesosista! Suosittelen tätä ihan kaikille 😊

⭐⭐⭐⭐⭐
Paras ihovoide jota olen kokeillut. Kuiva ja helposti kutiava ja ihottumasta kärsivä ihoni on tykännyt paljon. Kutina on hävinnyt ja käytän tuotetta myös kasvoilla. Ihana! Ominaistuoksu on mielenkiintoinen, mutta siihen on jo aika hyvin tottunut.

⭐⭐⭐⭐⭐
Täydellinen imeytyvyys
Voide on auttanut kosteuttamaan ja hoitamaan esim. käsien kuivaa ihoa joka talvella yleensä alkaa halkeilemaan käsien pesusta ja tiskauksesta. Tuote on ollut myös koko vartalon voiteena ja imeytyy mielestäni mukavasti ja nopeasti. Voide ei tahmaa yöllä lakanoita niinkuin monet muut voiteet tekee, kun voide imeytyy niin nopeasti omaan ihoon. Siksi on mukava laittaa tätä tuotetta iholle myös yötä vasten.

Lue täältä lisää Mummeli Talivoiteesta
 

Taivahan Talivoide hillitsi kutinaa ja tulehdusta

Ihon kunto ennen testijaksoa:
Tulehtunut/ helposti ärtyvä/reaktiivinen. Punoittava, epätasainen ihon sävy

Asiakkaan kokemia muutoksia ihossa:
Iho on kosteutetumpi ja kimmoisampi. Hillitsi tulehdusta. Ihon väri tasoittui/ punoitus laski. Atopian oireet helpottuivat. Reaktiivisuus/ kutina helpottui

Asiakkaan palaute:
"Taivahan Talivoide oli ihanan pehmeä ja paljon kaipaamaani rasvakosteutta ihoon tuova. Voide levittyi jopa todella hyvin ja sulautui ihoon jättäen sen pehmeäksi ja kosteutetuksi. Yllätyin, miten vähän voidetta tarvitseekaan laittaa, vaikka iho oli kuiva. Tuoksu tuntui alkuun hieman voimakkaalta. Mietin, olisiko Mummeli kuitenkin ollut parempi helposti reagoivalle ja ärtyvälle iholleni."

Taivahan Talivoide auttoi atooppiseen ihottumaan

Ihon kunto ennen testijaksoa: Tulehtunut, helposti ärtyvä ja reaktiivinen, kuiva iho, punoittava, epätasainen ihon sävy, atopia

Asiakkaan kokemia muutoksia ihossa Taivahan talivoiteen käytön myötä:
Iho on kosteutetumpi ja kimmoisampi. Ihon väri tasoittui ja punoitus laski. Atopian oireet helpottuivat. Epäpuhtaudet vähenivät

Asiakkaan palaute:

"Ensimmäinen kokeilemani tuote, joka ei kirvele kuivalla iholla ja joka kosteuttaa, mutta rasva ei jää ihon pinnalle kerrokseksi. Tämä imeytyy täydellisesti. Mikään ei ole koskaan auttanut atopiaan näin hyvin näin lyhyessä ajassa. Ihoni ei ole ollut koskaan talvella näin hyvässä kunnossa. Tämä on ihan loistotuote, suurkiitos! Olen kokeillut vaikka mitä Acosta kookosöljyyn, mutta mikään ei ole auttanut samalla tavalla."

 

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐
Talvi-ihon pelastaja

Tämä on niin taivaallisen pehmeä ja kermainen talivoide, kosteuttaa ihon tosi hyvin ihan pelkästäänkin, tosin itsellä niin kuiva iho, että tarvitsen lisäksi seerumin alle, mutta joskus käytän tätä myös yksinään. Mieto ja hyvä tuoksu.

⭐⭐⭐⭐⭐
"Aluksi innostuin vähän ja tuli ehkä otettua purkista reilummalla sormella, mutta parin käyttökerran jälkeen oppi hiukan hahmottamaan mikä määrä tarvitaan! Voide levittyy ihanasti ja samalla voi tehdä vähän kasvohierontaa sen imeytyessä. Ihon yleinen vaikutelma on kosteutetumpi, vaikka omalla iholla ei ehkä sellaista "VAU" -efektiä tullutkaan. Heittämällä paljon parempi kuin muutamat luonnonkosmetiikan voiteet ja seerumit!"

⭐⭐⭐⭐⭐
"Taivahan Talivoide oli ihanan pehmeä ja paljon kaipaamaani rasvakosteutta ihoon tuova. Voide levittyi jopa todella hyvin ja sulautui ihoon jättäen sen pehmeäksi ja kosteutetuksi. Yllätyin, miten vähän voidetta tarvitseekaan laittaa, vaikka iho oli kuiva.

Lue täältä lisää Taivahan Talivoiteesta

Talikeijo, talipihkavoide kahden viikon käytön jälkeen:

Ihon kunto ennen testijaksoa: Kuiva iho/Pintakuiva iho. Tulehtunut/ helposti ärtyvä/reaktiivinen. Punoittava, epätasainen ihon sävy
Atopia/ Ekseema/TSW

Kosteutunut, pehmeä. Poistaa kiristävän tunteen. Mahtava myös huuliin! Helposti laittaa liikaa niin jää rasvaiseksi kun kädet niin todella kuivat.

Asiakkaan palaute: "Tuoksu vaati aluksi totuttelua mutta kun tottuu niin se on ihana! Aamu- ja iltarutiinina tämän voiteen levitys vähintään kasvoille ja käsiin. Ennen käyttämäni hyvät tuotteet jääneet nyt kaappiin. Pieni määrä tätä tuotetta riittää! Käsiä alkanut kutittaa ja pientä näppyä nousee välillä, kasvoissa ei samaa ongelmaa. Tätä en tiedä mistä johtuu. Muita voiteita en ole käyttänyt."

Talivoide, Talikeijo sopii kuivalle iholle⭐⭐⭐⭐⭐
"Vuotavat haavat jalkapohjissa vähentyneet ja alkaneet parantua."

⭐⭐⭐⭐⭐
"Kasvoille rasva oli TODELLA riittoisaa! Hyvän kasvojenpesun jälkeen iho suorastaan imaisi voiteen sisäänsä, mutta tosiaan todella pieni nökäre riitti ettei iho mene liian rasvaiseksi. Suihkun jälkeen kuivalla iholla (rinta, selkä ja jalat erityisesti) tämä oli paras käyttämäni rasva. Iho pehmeni ihan täydelliseksi, ei kutittanut tai kiristänyt yhtään mistään."

⭐⭐⭐⭐⭐
"Lapset moittivat hajua, mutta omasta mielestäni haju oli ok. Talikeijo oli kyllä todella huikea testi uutuus! Auttoi todella paljon juuri tosi pahoihin kuivuneisiin käsiin."

Lue täältä lisää Talikeijosta

Muita huomioita testaajilta ja asiakkailta:

Talivoide kutittaa. Voiko tuotteen käyttöä jatkaa?
Kutina on yleensä merkki siitä, että olet herkistynyt tai allerginen jollekkin tuotteen ainesosalle. Tali aiheuttaa harvemmin reaktioita ja kyse on todennäköisesti yliherkkyydestä, jollekin muulle ainesosalle (MCT-öljy, kauraöljy/vilja-allergia, eteeriset öljyt tai hartsiallergia/pihka).
HUOM! Monella asiakkaalla kutina on helpottanut käyttöä jatkaessa ja iho on alkanut tottumaan voiteeseen. Kyseessä saattaa myös olla ihon totuttautumisesta uuteen tuotteeseen ja reaktiosta syvemmälle ihoon imeytyvästä tuotteesta. Tali nimittäin sisältää ravinteita, joiden puutostilasta monen iho kärsii.

Talikeijo tuoksuu pahalle
Talikeijo on kieltämättä tuote, jonka tuoksu jakaa mielipiteitä. Osa kokee tuoksun upeaksi ja pitää erityisesti pihkantuoksusta ja osa on kuvailut tuoksua lantamaiseksi. Voimme vain todeta, että hajuaisteja ja mieltymyksiä on yhtä monta kuin neniä- kaikki yhtä tärkeitä!

Talivoide on rakeinen
Muuntelemattomana ja luonnollisena raaka-aineena tali on herkkä lämpötilavaihteluille ja rakennemuutoksille. Olemme tutkineet, mitkä olosuhteet vaikuttavat rakeisuuteen ja olemme saaneet kehitettyä tuotantoprosessia ja uusimmat erät ovat sileitä ja tasalaatuisempia. Kehitymme koko ajan!

Talivoide on liian kallis
Talivoiteet tehdään pienissä erissä käsityönä. Niissä on myös muihin luonnonkosmetiikan tuotteisiin suurena erona se, että valmistamme (puhdistamme) itse raaka-aineen (talin) alusta loppuun saakka itse. Eli raaka-aine ei tule meille rahtina valmiiksi ämpäreissä, josta otamme sen käyttöön. 
Huomioithan tämän: Talivoidetta tarvitsee pienemmän määrän ja ne ovat todella riittoisia. Talivoiteet myös ravitsevat ihoa toisin kuin esimerkiksi petroleum-pohjaiset perusvoiteet, jotka eivät aidosti hoida ihoasi. Tehokkaasti ihoa hoitavan voiteen tunnistaa siitä, ettei sille tule riippuvaiseksi ja ihon kunto oikeasti paranee.

 

Tutustu Talivoiteisiin:

← Older Post Newer Post →

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published