This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free shipping on orders over 45 €. Fast delivery 2-3 postal days with postal parcels
Cart

Toimitusehdot & Toimituskulut

Kolme Cosmetics Oy myy tuotteita EUn alueella. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


TILAAMINEN
Lisää tuotteet ostoskoriin ja maksa ne kassalla. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.
Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
 Jokaisen tilauksen yhteydessä sitoudut voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikki tiedot luottamuksellisesti.

MAKSAMINEN
Pankkimaksut:
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusuorituksen Kolme Cosmeticsille. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
 
Luottokorttimaksut:
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.
Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Kolme Cosmeticsille. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.
 
TOIMITUS
Tilaukset toimitetaan kotimaassa postilla. Toistaiseksi toimitamme vain Suomeen. Toimitustavan voit valita kassalla.

TOIMITUSKULUT (saattavat olla kampanjaluontoisesti myös edullisemmat)
Lisäämme tuotteiden hintaan toimituskulut.

-Toimitusmaksu pikkupaketille 3,90€
-Toimitusmaksu postipaketille 4,90€
-Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin.
-Kirjaamaton kirje 2,50€ (mahdollinen yhdelle saippualle). Huomioi, että posti pidensi kirjeiden toimitusaikaa 1.3.2019 ja kirjeen toimitusaika on nyt pääsääntöisesti 4 päivää. 

TOIMITUSAIKA
Pyrimme lähettämään tuotteet 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Kuitenkin ruuhkaisina aikoina tai tuotteen ollessa loppu varastosta, saattaa toimitus kestää hiukan kauemmin. Jos tuotteiden toimitus jostain syystä viivästyy huomattavasti, olemme yhteydessä sinuun.
• Toimitusaika 1-5vrk, riippuen varastotilanteesta ja valitusta toimitustavasta.
• Ilmoitamme mahdollisista viivästyksistä erikseen sähköpostilla.

PALAUTUS
Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta on ilmoitettava 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, jotka ovat ehjässä pakkauksessa. Virheettömien tuotteiden palautus tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Emme palauta postikuluja. 

Ilmoita palautuksesta yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse (asiakaspalvelu@kolmecosmetics.com). Kerro yhteystietosi, tilausnumerosi ja pankkiyhteytesi sekä palautuksen syy. 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa ja viallisten tuotteiden osalta:
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita virheestä välittömästi osoitteeseen:
asiakaspalvelu@kolmecosmetics.com
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 7 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.


TUOTEKATKOKSET
Monet tuotteistamme sisältävät sesonkiluonteisia raaka-aineita (mm. Itse kasvatettu kehäkukka), jonka johdosta tuotteiden saatavuudessa saattaa esiintyä katkoksia. Raaka-aineiden puutteista johtuvista tuotekatkoksista pyrimme tiedottamaan kotisivuillamme ensi tilassa. Myös tuotepakkausten ja/tai etikettien saatavuudessa voi ilmetä tuotekatkoksia, jolloin tuotteiden vapaa saatavuus voi estyä.

English