This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Paketit 5.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Cart

Valmista itse: Luonnollinen puhdistusöljy risiiniöljyllä

Posted by Hanna Savioja on
Valmista itse: Luonnollinen puhdistusöljy risiiniöljyllä

Risiiniöljy, tuo luonnon oma ihmeaine, on tunnettu monipuolisista hyödyistään ihonhoidossa. Sen ainutlaatuinen koostumus, joka sisältää runsaasti risiinolihappoa, tekee siitä erinomaisen valinnan puhdistustuotteisiin. Tässä blogikirjoituksessa opastamme sinua askel askeleelta valmistamaan oman puhdistusöljyn, joka yhdistää risiiniöljyn, MCT-öljyn hoitavat ominaisuudet. Risiiniöljy toimii puhdistavana öljynä ja MCT-öljy tuo sekoitukseen liukkautta ja työstettävyyttä. Toimii erinomaisesti myös silmämeikinpoistoon. Risiiniöljy on erityisen hyvää silmäripsillesi!

Miten säästää aikaa ja rahaa ihonhoidossa

Kotitekoisten kosmetiikkatuotteiden valmistaminen ei ole ainoastaan palkitsevaa, vaan myös taloudellisesti järkevää. Ostamalla perusainesosat suuremmissa erissä ja valmistamalla tuotteet itse, voit säästää merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä. Lisäksi itse tehdyt tuotteet mahdollistavat täydellisen kontrollin siitä, mitä ihollesi laitat, välttäen näin turhat kemikaalit ja lisäaineet. 

 

Valmistusohje: Kotitekoinen puhdistusöljy

Valmistamalla oman puhdistusöljysi voit olla varma sen ainesosien laadusta ja puhtaudesta. Tässä yksinkertainen ohje, jolla pääset alkuun:

Tarvitset:

  • Risiiniöljyä: 1 osa
  • MCT-öljyä: 3 osaa (Voit korvata tämän öljyn myös kylmäpuristetulla kookosöljyllä tai luomu oliiviöljyllä).

Voit myös ostaa 100 ml pullot ja mitata öljyt suoraan kämmenelle:
1pumppaus risiiniöljyä, 4 pumppausta MCT-öljyä 

Ohjeet:

  1. Sekoita ainekset: Yhdistä risiiniöljy ja MCT-öljy astiassa. Sekoita huolellisesti, kunnes seos on tasainen.
  2. Säilytys: Kaada seos puhtaaseen, kuivaan pulloon. Pumppupullo on kätevä vaihtoehto, sillä se annostelee öljyä sopivasti ja pitää tuotteen hygieenisenä. Öljy säilyy juuri niin kauan kuin vähiten aikaa säilyvä öljy (katso pullo).

Kuinka käyttää kotitekoista puhdistusöljyäsi öljypuhdistukseen

Öljypuhdistus on tehokas ja hellävarainen tapa puhdistaa kasvot, ja se sopii kaikille ihotyypeille. Kun olet valmistanut oman puhdistusöljysi, noudattaa alla olevia ohjeita saadaksesi parhaat tulokset: 

  1. Lämmitys: Kaada pieni määrä puhdistusöljyä kämmenellesi ja hiero käsiä yhteen lämmittääksesi öljyn.
  2. Levitys: Hiero öljyä varovasti koko kasvoille kuiville iholle. Älä kastele ihoa. Öljy auttaa liuottamaan päivän aikana kertyneen lian ja meikin.
  3. Hieronta: Käytä kevyitä, pyöriviä liikkeitä hieroaksesi öljyä kasvoillesi noin minuutin ajan. Tämä auttaa öljyä tunkeutumaan ihohuokosiin ja irrottamaan epäpuhtaudet.
  4. Huuhtelu: Kastele pieni pesulappu, konjac-sieni tai musliiniliina lämpimällä vedellä. Purista ylimääräinen vesi pois ja aseta kangas kasvoillesi hetkeksi. Lämpö auttaa avaamaan huokoset ja irrottamaan epäpuhtaudet. Pyyhi öljy varovasti pois.
  5. Toisto: Toista huuhteluvaihe tarvittaessa, kunnes kaikki öljy on poistettu kasvoiltasi.
  6. Kuivaus: Taputtele kasvosi kuivaksi pehmeällä pyyhkeellä. Muista kasvovesi heti lämpimille kosteille kasvoille ja hyvä kasvovoide.

Näiden ohjeiden avulla voit nauttia syväpuhdistetusta ihosta, joka tuntuu pehmeältä ja näyttää kirkkaammalta. Katso lisää ohjeita öljyllä tehtävään kaksoipuhdistukseen. Kotitekoinen puhdistusöljy on erinomainen vaihtoehto kaupallisille tuotteille, sillä tiedät tarkalleen, mitä se sisältää, ja voit sopeuttaa seoksen ihosi tarpeisiin. Kokeile ja koe ero!

Innostuitko luonnollisesta ihonhoidosta? Tutustu verkkokauppamme laajaan valikoimaan ja löydä lisää puhtaita, tehokkaita tuotteita jokapäiväiseen ihonhoitoon. Tämä on sinun merkkisi siirtyä luonnolliseen ihonhoitoon!

← Older Post

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published