Tämä sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

Paketit alk 4.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Ostoskori

Ihon puhdistus öljyllä ja kasvosaippualla (kaksoispuhdistus)

Kaksoispuhdistus hoitoöljyllä ja kasvosaippualla on tehokas ja hellävarainen tapa puhdistaa kasvot. Sopii erityisesti couperoottiselle, atooppiselle  tai rosacea-iholle. 

Kaksoispuhdistuksen hellävaraisuus perustuu siihen, että öljy irrottaa meikit ja imeyttää itseensä epäpuhtaudet iholta, jonka jälkeen kasvosaippua pesee vain lisätyn öljyn ja epäpuhtaudet pois. Näin kasvojen pinta säilyttää paremmin oman kosteusvaippansa. Iho ei kuivu ja saat silti ihon perusteellisesti puhdistettua ja meikitkin irtoamaan.

Kokeile tätä erityisesti jos iholla on paljon epäpuhtauksia tai haluat mahdollisimman vähän rasitusta iholle (esim. couperoottisen ihon, ruusufinnin tai atopian vuoksi).

Ihon puhdistus luonnonmukaisesti öljyllä ja kasvosaippualla

Näin teet kaksoispuhdistuksen

  1. Aloita hieromalla valitsemaasi öljyä (n. 1tl) kuivalle iholle pyörivin ja ylöspäin suuntautuvin liikkein, unohtamatta silmänympärysihoa ja kaulaa. Jatka hieromista kunnes meikki ja lika ovat lähteneet irtoamaan.

  2. Pyyhi enimmät öljyt ja meikit kevyesti lämpöiseen veteen kostutetulla kasvosienellä, musliiniliinalla, kasvokintaalla tai kestovanulapulla.

  3. Viimeistele kasvojen puhdistus pesemällä loput meikit ja öljy kasvoilta kasvosaippualla.

  4. Huuhtele kasvot, kuivaa hellästi taputtelemalla ja viimeistele kasvovedellä ja  kasvovoiteella/öljyseerumilla.

 

Vinkki: Levitä kaikki tuotteet peräjälkeen "märkää märän päälle" ennen kuin iho kuivuu ja kiristelee. Näin saat maksimaaliset tehot tuotteiden hoitavista ainesosista ja ne imeytyvät paremmin ihoon.

 

Vinkkejä ihon puhdistamiseen pelkällä öljyllä:

  • Lisää öljy aina kuivalle iholle. Älä kastele kasvoja ensin, koska puhdistusöljy ei silloin tarraa likaan niin hanakasti vaan saattaa jäädä iholle pyörimään.
  • Käytä aina puhdasta kasvosientä tai pesulappua ylimääräisen öljyn pois pyyhkimiseen. 
  • Anna kasvoillesi kevyt hieronta samalla kun hierot öljyn kasvoille. Se auttaa stimuloimaan ihon verenkiertoa.
  • Voit myös kastella ja höyryttää kasvoliinan ja jättää sen hetkeksi kasvoille ennen öljyn poispyyhkimistä. Lämmin höyry avaa huokoset ja tehostaa puhdistusta (poistaa mustapäitä tehokkaasti).