Ostoskori

FILOSOFIA

Kiinnostuin kotikosmetiikan ja perinteisen saippuan valmistamisesta, koska en löytänyt kaupasta haluamaani. Sertifikaattien loputon suo ja ainesosalistojen ymmärtäminen tuntui edellyttävän massiivista tutkimustyötä tai mielellään kemian tutkintoa. 
Voisiko tämän tehdä helpommaksi? Mitä jos kaikki ainesosat olisivat muuntelemattomia ja kokonaisia luonnon raaka-aineita? Mitä jos tuotteen etiketistä tajuaisi heti, että se sisältää vain turvallisia ainesosia?
Siksi raaka-aineiksi valikoitui suomalaisia GRAS-merkittyjä (elintarvikelaatuisia) ainesosia.
 
Iho on mahtava ja pitkälle kehittynyt suoja meidän ja maailman välissä. Se pitää itsestään huolta hyvinkin pitkälle, kunhan sille antaa mahdollisuuden toimia oikein. Kolme Cosmeticsin filosofia on tehdä ihonhoidosta yksinkertaista ja kannustaa huomaamaan, kuinka pienellä tuotearsenaalilla tulee oikeasti toimeen.
Kolme Cosmeticsin tuotteet ovat täysin vedettömiä ja säilöntäaineettomia ja ne tehdään pienissä erissä tuoreuden takaamiseksi. Synteettiset säilöntäaineet on luotu tappamaan ei- toivottuja bakteereja, mutta ne myös eliminoivat ihon luontaista, suojaavaa hyvää mikrobistoa. Monet iho-ongelmat muodostuvat juuri ylihoitamisesta kun ihon omaa suojaavaa kerrosta pestään ja desinfioidaan liian voimakkailla puhdistavilla tuotteilla.      
                                                                                                                
                                                                                                                                    

Ekologisempaa kuin täysin vegaaniset tuotteet?

 

Tuotekehityksen pohjana on ollut toimia mahdollisimman vastuullisesti ja suosia ennenkaikkea kotimaisia raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja. Kaukaa tuodun palmuöljyn sijaan käytämme saippuoissa (Original Soap ja Face Salt Bar) talia, joka on suomalaiselta luomutilalta. Tali on yleisesti hukkaan heitettävä sivutuote, joten sen hyötykäyttö on erittäin ekologinen vaihtoehto eksoottisille öljyille. Vastuullisuuden lisäksi se on myös loistava, hellävarainen raaka-aine saippuan valmistuksessa. Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä. Lue lisää täältä
 

Kolme Cosmetics & Sulapac yhteistyössä

 
Kolme Cosmetics and Sulapac
 
Tuntui ristiriitaiselta pakata nämä puhtaat ja tuoreet Toxfree-tuotteet muoviin ja siksi voiteiden pakkauksiksi valikoitui kierrätettävä lasi ja puupohjainen, 100% biohajoava, suomalainen Sulapac®  
Sulapacin purkit ovat käytössä käteviä, koska niihin ei jää sormenjälkiä ja pinta pysyy siistinä. Puupohjaisen materiaalin sileä ja lämmin pinta tekee tuotteiden käytöstä myös pientä arjen luksusta.