This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Paketit alk 4.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Cart

Yksinkertainen ihonhoito saa ihosi hehkumaan. Miten ja miksi olla "skinimalisti"?

Posted by Hanna Savioja on
Yksinkertainen ihonhoito saa ihosi hehkumaan. Miten ja miksi olla "skinimalisti"?
"Välillä ihmiset nukkuu pommiin ja myöhästelee. Mikäs sen mukavampaa kuin ottaa pikalähtö ja olla stressaamatta siitä, että ripsaria ei ehtinyt laittaa tai täysi meikkitällinki jäi nyt työkavereilta näkemättä.  Ole rento ja vapaa skinimalisti!"

Tuleva ihonhoito-trendi tule olemaan skinimalismi

Kukapa ei haluaisi päästä ihonhoidossa mahdollisimman pienellä vaivalla mahdollisimman hyviin tuloksiin? Monessa asiassa se tuntuu aika mahdottomalta kombolta- vähän kuin vaatisi halvalla parasta... Skinimalismi yhdistää meikin ja ihonhoidon vaivattomasti ja fiksusti. Se on uusi luonnollinen, minimaalinen tai jopa täysin meikitön tapa olla kaunis. Se on kauneudenhoitoa, jossa todellinen ihosi - värimuutoksineen, näppyineen ja virheineen saa olla näkyvillä. Jess! Tämä iso kauneus-aalto on tervetullutta vaihtelua siloteltuun ja usein epärealistiseenkin kauneusihanteeseen.

 

Tee asiat helpoksi ja yhdistä meikki ja ihonhoitotuotteet

Yhdistä meikki kasvovoiteeseen

Laadukkaista ja yksinkertaisista luonnon raaka-aineista valmistetut tuotteet on helppo yhdistää keskenään. Vatkattu Kasvovoide + Kehäkukkauute on mineraalimeikkien ja erilaisten moussemaisten ja voidemaisten meikkivoiteiden paras ystävä. Sumuta kasvot kasvovedellä, imeytä ihoon muutama tippa tehokasta vitamiiniseerumia ja sekoita kämmenellä hieman kasvovoidetta ja sopiva määrä peite- tai meikkivoidetta. Taputtele ohut kerros kasvoille ja saat kuulan kosteutetun ihon. Myös erilaiset balmit sopivat hyvin huulivoiteiden ja poskipunien kanssa miksattavaksi ja taputeltavaksi iholle tuomaan pientä väriä ja hehkua.

Kokeile, leiki ja etsi toimivat yhdistelmät. Let's go!

 

Mitä hyödyt?

1. Ihosi epäpuhtaudet todennäköisesti vähenee

Vaikka monet meikkivoiteet, mineraalipuuterit ja consealerit ovat kehittyneet viime vuosina huomattavasti ihoystävällisemmiksi ja jopa hoitaviksi- on meikkikerros silti ylimääräinen kalvo ihosi pinnalla. Kun jätät meikin käytön minimiin- ihosi hengittää vapaammin ja tukkeumia ja epäpuhtauksia syntyy tällöin iholle vähemmän. Tadaa, peittelykierre alkaa purkautua!

2. Iho pysyy kimmoisana ja kosteutettuna helpommin

Kun käytät vähemmän meikkiä- Ihosi ei tarvitse niin voimakasta puhdistusta ja se säilyttää oman kuulaan kosteusvaippansa paremmin. Puhdista perusteellisemmin vain kun ihosi oikeasti tarvitsee sitä.

3. Säästät aikaa ja rahaa

Pienempi tuotearsenaali tekee heti ison säästön meikki- ja ihonhoitobudjettiin. Osta vähän ja laadukkaita tuotteita, joissa on massiivisen raaka-aineiden määrän sijaan panostettu oikeasti muutamiin tehokkaisiin luonnonaineksiin. Seuraa myös ihon tarpeita. Vuodenajat, hormonikierto, stressi ja ennen kaikkea syömämme ruoka vaikuttaa ihonhoito-tarpeisiin eniten.
On sanomattakin selvää, että vähämeikkisyys ja hyvinvoiva iho vie vähemmän aikaa oikeasti tärkeistä asioista.

 

4. Stressaat vähemmän

Välillä ihmiset nukkuu pommiin ja myöhästelee. Mikäs sen mukavampaa kuin ottaa pikalähtö ja olla stressaamatta siitä, että ripsaria ei ehtinyt laittaa tai täysi meikkitällinki jäi nyt työkavereilta näkemättä.  Ole rento ja vapaa skinimalisti!

 

Mitä muuta voit tehdä?

Älä ylipese
Jätä voimakkaita tensidejä sisältävät vaahtoavat geelit ja putsarit pois. Myös osa puhdistusmaidoista on todella kuivattavia. Jos sinulla on täysin meikitön päivä, pyyhi kasvot vain kasvoveteen tai hydrolaattiin kostutetulla vanulla. Puhdistusmaitopulverit on monipuolinen, muuntelukykyinen ja hellävarainen tapa puhdistaa vähämeikkinen tai meikitön iho. Niistä voi myös tarvittaessa tehdä naamion höystämälle ne vaikka ruokakaapin aineksilla. Katso myös muut luonnonmukaiset ihonpuhdistustuotteet.

Hoida ihoasi sisältäpäin 
Paras tapa pitää iho hyvinvoivana on syödä terveellisesti, juoda runsaasti vettä, syödä riittävästi D-vitamiinia ja sopivasti laadukasta rasvaa (esim. kooosöljy, ghee, hamppuöljy, voi). Kotimaiset pienkalat kuten silakka ja muikku ovat myös loistavia lähteitä hyödyllisille rasvoille. 

Kosteuta, kosteuta ja kosteuta 
Tehokkaasti kosteutettu ja hyvinvoiva iho ei meikkiä kaipaa. Osta laadukas kasvovesi ja tehokosteuta iho etenkin iltaisin. Yöllä solujen uudistuminen on vilkkaimmillaan. Vitamiini Öljyseerumi Raaka Kehäkukka sisältää runsaasti antioksidanttista kehäkukkaa, ruusunmarjansiemenöljyä ja beetaglukaania sisältävää kotimaista kauraöljyä. Se antaa iholle sen kaipaamia ravinteita ja suojaa. Päälle voi taputella vielä pienen määrän tuhdimpaa, kosteutta sitovaa kasvovoidetta esim. meidän bestselleriä Vatkattu Kasvovoide+ Kehäkukkauute.

Öljyseerumi on skinimalistin luottotuote

 

 

Skinimalismiin kiteytyy oikeastaan myös Kolme Cosmeticsin koko ihonhoito-filosofia ja tapa tehdä asioita. Luonnollisuus onkin ollut pitkään muodin ja ihonhoidon trendinä, mutta on silti hyvä, että tällaisia ilmiöitä ja käsitteitä nousee yhä enemmän ja niitä hypetetään. Ilman some-filttereitä, retusointia ja täys-meikkinaamaria ihmisen piirteet myös huomaa paremmin ja on vapauttavaa, ettei kaikkien tarvitse enää näyttää samalta. Ollaan sellaisia kuin ollaan ja annetaan muillekin oikeus vähän rentoutua. 

 

← Older Post Newer Post →

1 comment

  • Sirkku on

    Ihanaa olla meikitön 😄

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published