This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Packages from €4.90 Free delivery for orders over €69.
Fast delivery 1-3 business days
Cart

3 Reasons to use Calendula in Skin Care

Posted by Hanna Savioja on
Kolme Cosmeticsin perustaja Hanna Savioja kasvattaa kehäkukkavoiteen kukat omassa hyötypuutarhassa.


Newer Post →

5 comments

  • Hanna/Kolme Cosmetics on

    Hei Marika! Kyllä, ehdottomasti lukee. Tässä kehäkukkavoiteessakin kehäkukkauutos on merkitty erikseen kehäkukka ja manteliöljy.

  • Marika on

    Jos muissa tuotteissa valmistusvaiheessa käytetty esim mantelia, niin lukeeko se incissä? Huomasin tässä kehäkukka valmistuksessa että upotetaan manteliöljyyn…

  • Hanna, Kolmecosmetics on

    Kiitos ihanasta kommentista Janni! Mahtavaa kuulla, että voiteesta on ollut käytännön apua! Tähän olisi voinut tosiaan laittaa otsikoksi “Kehäkukan 20 hyötyä”, mutta yksinkertainen on kaunista :)

  • Tarja on

    Meillä on kaksi teini-ikäistä, jotka ovat reilun vuoden verran käyttänyt kehäkukkavoidetta. Voide auttaa selvästi pitämään teini-iän näppylöitä aisoissa. Molemmilla on kuiva iho ja tämä on ensimmäinen voide, jolla iho pysyy hyvänä myös talvella.

  • Janni on

    Vau mikä powerflower! Ei tosin yllätä, sillä tuote on kyllä tehnyt tehtävänsä: kuivien poskien näpyt ovat vähentyneet huimasti tuotteen käytön aloittamisen jälkeen. Tykkäään!
    Haavanhoidossa hunaja on tuttu tuote, nopeuttaen haavan paranemista, mutta enpäs tiennyt kehäkukalla olevan samanlaisia ominaisuuksia.
    Mahtava tää blogi-idea! Kiva lukea siitä, kuinka tuotteita, joita käyttää päivittäin, valmistetaan ja mitä niissä on käytetty. Lisää näitä!:)

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published