Tämä sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

Paketit alk. 5.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Ostoskori

Tämä raaka-aine teki palashampoosta yllättäen super-volyymishampoon

Kirjoittanut Hanna Savioja
Tämä raaka-aine teki palashampoosta yllättäen super-volyymishampoon

Kolme Cosmetics Kehäkukka + Sitrus Palashampoosta tuli volyymishampoo oikeastaan vahingossa. Reseptejä testaillessa väriä tuova annatto-siemen toi shampooseen yllättävän ja tervetulleen ominaisuuden. Se nimittäin tekee hiuksista ihanan kuohkeat ja ilmavat!

Kehäkukka+Sitrus Palashampoon raaka-aineet ovat herkkua hiuksille

Kehäkukka+ Sitrus palashampoo on suunniteltu erityisesti suomalaiselle hienolle hiukselle ja sen pääraaka-aine on kotimainen rypsiöljy. Se minimoi hiuksen pintaan jääviä saippuajäämiä. Luomu kookosöljy yhdessä risiiniöljyn kanssa takaa paloihin runsaan ja puhdistavan vaahdon. Valkoinen premium-laatuinen kaoliinisavi puhdistaa hiuksia ja päänahkaa ja kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa.

Palashampoon kehäkukat on omalla pihalla kasvatettu ja niiden viljelyssä ei ole käytetty torjunta-aneita tai synteettisiä lannotteita. Kukat uutetaan ja lopuksi soseutetaan palashampoo-taikinaan. Saatat nähdä paloissa pieniä kehäkukan terälehtiä. Kehäkukka on ihoa hoitava ja rauhoittava rohto ja sillä on pitkä historia kansanparannuksessa ihoa uudistavana yrttinä.

Yllättävä raaka-aine! Annatto-siemen yhdessä kehäkukan kanssa antaa tälle palashampoolle kauniin kullankeltaisen värin. Tämän antioksidanttisen siemenen kaunis väri on peräisin porkkanastakin tutuista karotenoideista. Annatto-siementä käytetään laajasti myös mausteena ja sillä on erityinen ominaisuus tuoda volyymia ja tuuheutta hiuksiin. Tämä yllättävä ominaisuus selvisi yrityksen alkutaipaleella reseptejä kehitellessä. Moni littanoista hiuksista kärsivä on ollut erittäin tyytyväinen tästä löydöksestä. Annatto-siemenellä on mahdollisesti myös antimikrobisia ominaisuuksia ja se saattaa ehkäistä joidenkin sienten ja bakteerien kasvua. Lue täältä lisää tutkimuksesta.



Kehäkukka palashampoossa ei käytetä synteettisiä tuoksuja ja sitruksisen kukkainen tuoksu on peräisin 100%:sta eteerisistä öljyistä (laventeli, sitruuna, litsea).

5 etua saippuapohjaisen palashampoon käytöstä

  1. Ei sisällä sulfaatteja tai voimakkaita tensidejä. Saippuapohjainen palashampoo valmistetaan perinteisellä saippuoimis-menetelmällä. Sen vaahtoava ja puhdistava kuplarakenne perustuu luonnollisiin saippuoituihin kasviöljyihin. Sulfaatit ovat etenkin herkkäihoisille usein liian puhdistavia ja ne saattavat kuivattaa liiaksi päänahkaa ja hauraita hiuksia.

  2.  Pidentävät pesuväliä. Kolme Cosmeticsin palashampoot pesevät hiukset puhtaiksi kuivattamatta päänahkaa. Päänahan kuivuminen kiihdyttää usein talirauhasten toimintaa, koska ne yrittävät tasapainottaa menetettyä ihon kosteutta. Hiukset rasvoittuvat tällöin nopeammin ja kiihtynyt pesukierre on valmis. Palashampoomme sisältävät myös kosteuttavaa D-panthenolia, joka kosteuttaa hiuksia ja päänahkaa ja toimii itsessään silottavana hoitoaineena.

  3. Antavat kuohkeutta hiuksille. Saippuapohjainen palashampoo jättää hiuksiin pitoa ja hiuksista tulee käsiteltävämmät. Moni sähköisistä ja päätä myötä pitkin menevistä hiuksista kärsivä on saanut apua meidän palashampoista. Miedosti emäksinen palashampoo tuo myös usein esiin hiusten oman taipuisuuden ja piikkisuorat suortuvat saattavat monella muuntautua kuohkeiksi laineiksi. Kehäkukka+ Sitrus palashampoon annatto-siemen antaa erityistä lisävolyymia hiuksille ja se onkin siksi yksi myydyimmistä palashampoistamme.

  4. Auttaa kutinaan ja hilseeseen. Hiustyyppejä ja päänahkoja on erilaisia ja kaikki tuotteet eivät sovi kaikille. Todella monella synteettiset palashampoot toimivat hiuksille hyvin, mutta aiheuttavat voimakasta kutinaa päänahassa. Saippuapohjaisia palashampoita usein parjataan niiden emäksisyyden takia, mutta monella juuri mieto emäksisyys on parantanut monta hiuspohjan vaivaa. Etenkin kutisevan ja hilseilevän päänahan omaavan kannattaa kokeilla saippuapohjaisia palashampoita. 

  5. Hellempi myös iholle Suihkussa käydessä hiukset ja päänahka eivät ole suinkaat ainoat, joihin shampoo vaikuttaa. Hiuksia huuhdellessa shampoo valuu usein selkää pitkin pois ja vie mennessään ihon kosteutta. Monella voimakkaita tensidejä sisältävän shampoon vaihtaminen miedompaan on auttanut sitkeään selän akneen ja kuivan ihon elpymiseen. Saippuapohjainen palashampoo on usein hellävaraisempi vaihtoehto iholle.


Lue asiakaskokemukset tästä pirteästä volyymishampoosta tuotesivulta

← Vanhempi postaus Uudempi postaus →

0 kommentit

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisua