Tämä sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

Paketit alk 4.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Ostoskori

Mitä tapahtuu ihollesi jos teet kasvojen puhdistuksen öljyllä?

Kirjoittanut Hanna Savioja
Mitä tapahtuu ihollesi jos teet kasvojen puhdistuksen öljyllä?

Ihonhoitoöljyjen suosio kasvaa jälleen, eikä turhaan. Laadukkaan ja oikean rasvaprofiilin sisältämä ihoöljy on monikäyttöinen yksinkertaisen toimivuutensa vuoksi ja yhdisteltävissä helposti muihinkin tuotteisiin. 

Kasvojen puhdistus mielletään perinteisesti tapahtuvan jollakin vaahtoavalla, emulgoituvalla tai maitomaisella tuotteella. Mutta mitä tapahtuu iholle kun puhdistat sen pelkällä öljyllä? Miksi ihonpuhdistus öljyllä kannattaa?

 

Tässä muutama seikka joka kannattaa ottaa huomioon puhdistusöljyä valitessa

Valitse luomulaatuinen kylmäpuristettu öljy. Siinä on parhaiten kaikki ravinteet jäljellä ja se ei sisällä kemikaalijäämiä muista ekstraktio-prosesseista.

Valitse ihollesi sopiva öljy. Hyvä nyrkkisääntö on valita öljy joka on kevyt ja ei tuki ihoa. Ihotyyppejä on erilaisia ja joillakin raskaammat öljyt, kuten kookosöljy/kaakaovoi-pohjaiset öljyt ja puhdistuspalat toimii hyvänä  ihonpuhdistajana ja joillakin ne aiheuttaa tukkeumia ja näppylöitä. Öljysekoituksissa suurin tekijä on öljyn suhteet ja yhteisvaikutus.

Jos olet herkkäihoinen- tai nenäinen, mieti kannattaako puhdistustuotteessa olla tuoksu vai olisiko hyvä tässä kohtaa vähentää hajustekuormaa.

 

Toisin kuin usein luullaan, öljypuhdistus sopii erinomaisesti myös rasvoittuvalle iholle. Öljy liuottaa rasvaa ja siinä olevia epäpuhtauksia ja on siksi tehokas tapa poistaa epäpuhtaudet iholta. Jos rasvoittuvalta iholta poistaa kaiken oman rasvan, innostuu se tuottamaan sitä lisää. Jos ihon pinta kuivuu voimakkaan puhdistustuotteen vuoksi, jää tali ihon alle jumiin ja tukkeumia sekä finnejä syntyy helpommin.


Mitä hyötyä öljyllä puhdistamisesta on?

  1. Öljypuhdistus on iholle hellävarainen mutta tehokas. Iho ei menetä kosteusvaippaansa vaan öljy ikäänkuin "nostaa" ja liuottaa ylimääräisen rasvaan sitoutuneen lian kasvoilta, vie mennessään ja jättää ihon hehkuvaksi kuivattamatta sitä.

  2. Sopii kaikille. Öljypuhdistus sopii kaikenikäisille ja erilaisille ihotyypeille aina herkän, sekaihon, kuivan ja rasvoittuvan ihon puhdistukseen. Hoitöljy Kehäkukka+Kaura on täysin hajusteeton ja säilöntäaineeton  ja sopii siksi myös herkkäihoisille ja atoopikoille.

  3. Tasapainottaa ongelmaihon oireita
   Iho pyrkii tuottamaan sitä, mistä on puute. Eli jos peset usein iholta sen omat öljyt pois- tuottaa iho sitä lisää. Samalla voi käydä niinkin, että ihon pinta kuivuu ja ja sulkee huokoset, jolloin erittynyt tali aiheuttaa pinnan alla tukkeumia, finnejä ja jopa pidempikestoisia tulehduksia. Siksi öljypuhdistus toimii hyvin myös akneihon ja rasvaisen ihon hoidossa.

  4. Poistaa meikit tehokkaasti
   Hoitoöljy irrottaa itsepäisimmänkin meikin helposti kasvoilta. Jopa vedenkestävä ripsiväri irtoaa helposti ripsiltä ilman kovaa hankaamista. Lisäksi öljy hoitaa ripsiä ja herkkää ihoa silmien ympärillä.

  5. Anti-age vaikutukset:
   Kylmäpuristetut kasviöljyt sisältävät ikääntyvän ihon janoamia antioksidantteja ja auttavat vähentämään vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat ihon ikääntymistä. Kolme Cosmeticsin omaan Hoitoöljyyn on kylmäuutettu myös rohtopitoista kehäkukkaa joka sisältää laajan kirjon iholle hyödyllisiä kasviravinteita.


Kolme Cosmeticsin Hoitoöljy Kehäkukka+ Kaura on täysin hajusteeton ja säilöntäaineeton monitoimiöljy joka sopii erinomaisesti myös ihon puhdistukseen.


Tässä öljyssä on pohjaöljynä kevyt ja kylmäpuristettu ohdakeöljy joka yhdessä kotimaisen kylmäpuristetun kauraöljyn kanssa tekee tästä ihoa kosteuttavan ja hoitavan öljyblendin. Ohdakeöljyyn on lisäksi uutettu kehäkukkaa, joka on kasvatettu ilman torjunta-aineita ja synteettisiä lannotteita omassa hyötypuutarhassa. Hoitoöljy on helppokäyttöisessä alumiinipumppupullossa, joka suojaa kylmäpuristettuja arvokkaita öljyjä valolta.

 Vinkkejä ihon puhdistamiseen öljyllä:

 • Lisää Hoitoöljy aina kuivalle iholle. Älä kastele kasvoja ensin, koska puhdistusöljy ei silloin tarraa likaan niin hanakasti vaan saattaa jäädä iholle pyörimään.
 • Käytä aina puhdasta kasvosientä tai pesulappua ylimääräisen öljyn pois pyyhkimiseen. 
 • Anna kasvoillesi kevyt hieronta samalla kun hierot öljyn kasvoille. Se auttaa stimuloimaan ihon verenkiertoa.
 • Voit myös kastella ja höyryttää kasvoliinan ja jättää sen hetkeksi kasvoille ennen öljyn poispyyhkimistä. Lämmin höyry avaa huokoset ja tehostaa puhdistusta (poistaa mustapäitä tehokkaasti).
 • Öljypuhdistus yhdessä kasvosaippuan kanssa tuo ekstra-puhdistustehoa ihonpuhdistukseen. Löydät ohjeen kaksoispuhdistukseen tästä blogitekstistä.

 

 

← Vanhempi postaus Uudempi postaus →

0 kommentit

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisua