Tämä sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

Paketit alk 4.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Ostoskori

3 luomuvinkkiä, miten päästä eroon mustapäistä

Kirjoittanut Hanna Savioja
3 luomuvinkkiä, miten päästä eroon mustapäistä

Haluaisitko päästä mustapäistä eroon luonnollisesti? Mustapäät, ihomadot, näppylät ja finnit ovat merkki ihosta joka kerää helposti epäpuhtauksia ja tukkeumia. Kun mustapäitä ilmestyy iholle- tulee helposti tartuttua pikaratkaisuun ja nikseihin, jotka eivät välttämättä ratkaise perusongelmaa. Epäpuhtauksiaen ilmestyessä voi tuntua siltä, että nyt on otettava järeät puhdistustuotteet käyttöön ja kurittaa ihoa oikein kunnolla. Usein nämä toimenpiteet ja liian puhdistavat tuotteet, hammastahnahoidot, voimakkaasti vaahtoavat geelit ja puhdistusaineet vain pahentavat ongelmaa. Kun ihon pinta kuivuu ei se pääse hengittämään ja puhdistumaan. Epäpuhtaudet jäävät muhimaan ihoon ja aiheuttavat lisää ongelmia ja jopa syviä ihonalaisia finnejä.

 

Kokeile ihon kiduttamisen sijaan mustapäiden hoitoon näitä kolme vinkkiä joiden toimivuus ja teho perustuu ongelman juurisyiden hoitamiseen ja vielä luonnollisesti. 

1. Ihon puhdistus- nämä auttavat mustapäiden poistossa

  • Teepuuöljy on tulehdusta hillitsevä ja ihon bakteereja luonnollisesti eliminoiva luonnonaines. Ikivanha konsti näppyjä ja epäpuhtauksia vastaan. (Älä koskaan käytä teepuuöljyä laimentamattomana iholle).

  • Aktiivihiili kuorii kevyesti ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja imee samalla iholle kertynyttä ylimäääräistä talia, kuonaa ja kemikaaleja. Ihon pinta sileytyy ja pehmenee. 

  • Merisuolan sisältämät mineraalit (mm. magnesium ja kalium) saavat aikaan osmoottisen paineen, jolloin vesi ja ihon ravinteet nousevat alemmista ihokerroksista pintaan. Iho pysyy kosteutettuna, ja sileänä.

Teepuuöljy & Aktiivihiili kasvosaippua sisältää nämä kaikki luonnolliset  mustapäiden eliminoijat: teepuuöljy, aktiivihiili ja merisuola. Iho kirkastuu ja pysyy puhtaana. Kolme Cosmeticsin kasvosaippuat sisältävät 50% merisuolaa ja ne ovat siksi kosteuttavampia kuin pelkästä luonnonsaippuasta koostuvat palasaippuat. Vaikutukset alkavat näkyä ihossa n. kahden viikon kuluessa.


Asiakaspalautteita:

"Huipputuote ⭐⭐⭐⭐⭐
Loistava tuote pintakuivan sekaihon puhdistukseen! Epäpuhtaudet ovat selvästi vähentyneet ja kasvot ovat kuulaan ja terveemmän näköiset. Kasvosaippua on tehokas, mutta ei kuitenkaan kuivata ihoa. Toimii sekä itselläni, että 11-vuotiaalla tyttärelläni, jolle on alkanut tulla murrosiän tuomia hormoninäppyjä. Lämmin suositus :)"

"Kokemus teepuusaippuasta ⭐⭐⭐⭐⭐
Pelkäsin tämän olevan liian pesevä, mutta iho on tykännyt tästä todella paljon. Merisuola kihelmöi hieman iholla, mutta se tuo tuntua, että pala tosiaan toimii. Tukkeumat on vähentyneet ja iho on kuulas ja pehmoinen. Myös kuivat ihoalueet ja on hävinneet ja ihon väri tasaisempi ja terveempi. Todella hyvä kasvosaippua, kiitos :)!!"

"Loistava tuote ⭐⭐⭐⭐⭐
Tilasin aktiivihiili & teepuusaippuan kokeiluun,aiemmin oli ollut käytössä pelkkä teepuusaippua. Leukaan alkanut aikuis-iällä ilmaantua joka kk hormoninäppyjä ja mustapäitä nenässä, muuten hyvä iho. Nyt käytössä toinen saippua ja tehon huomasi jo ekan palan kohdalla! Hormoninäpyt ovat vähentyneet reilusti ja ne yksi tai kaksi mitkä pintaan asti edes pääsevät,paranevat huiman nopeasti!
Todella positiivinen yllätys tämä saippua! 😍 ja mitä mustapäihin tulee,nekin tuntuvat lähtevän pois melkein itsestään. Ihan kuin saippuapesu nostaisi niitä ihosta ylös. Iho voi muutenkin paljon paremmin,on kirkkaampi ja tasaisempi."

Teepuuöljysaippua poistaa mustapäitä

 

2. Ota käyttöön salisyylihappoa eli BHA-happoa sisältävä kosteuttaja.

Sekä finnien että mustapäiden syntymistä voi ennaltaehkäistä ehkäisemällä ihohuokosen tukkeutumista. Öljyliukoisuutensa ansiosta BHA-hapot auttavat ehkäisemään, ihohuokosen suulle kasautuvaa talin ja kuolleen ihosolukon muodostamaa, tukkivaa tulppaa (eli mustapäätä). Salisyylihappo pystyy puhdistamaan huokosia kirjaimellisesti "nostamalla ja kaivamalla" epäpuhtauksia ylös huokosesta.

Kehäkukka on luontainen BHA-happojen lähde


Kehäkukka on luontainen salisyylihapon lähde
ja sitä löytyy mahdollisimman muuntelemattomassa, kylmäuutetussa muodossa Vitamiini Öljyseerumi Raaka Kehäkukasta. Seerumi on erinomainen kosteuttaja helposti tukkeutuvalle, akneen-taipuvaiselle tai tulehtuneelle iholle. Muista käyttää aina puhdistuksen jälkeen kasvovettä- se auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon ja ehkäisee siten myös ihon tukkeumia. Pure is Beauty Berry Mist Mustikka & Pajunkuoriuute on erinomainen tehokosteuttaja helposti tukkeutuvalle iholle. Se sisältää myös pajunkuoriuutetta joka on luontainen salisylaatin (BHA-happojen) lähde.

Käytä aina tässä järjestyksessä:
puhdistus, kasvovesi, seerumi ja kasvovoide

 

Vitamiini Öljyseerumi Raaka Kehäkukka sopii kaikille ihotyypeille, koska kehäkukka on erinomainen rohto tasapainottamaan erilaisia ihon epätasapainotiloja. Siksi se sopii niin rasvoittuvalle, sekaiholle, kuivalle ja herkälle iholle sekä akneiholle. Rasvoittuvalle iholle sillä voi korvata kokonaisuudessaan kasvovoiteen. Se on erittäin nopeasti imeytyvä, ihoa syvältä kosteuttava ja sopii myös herkälle silmänympärysiholle.

Normaali, kuiva, herkkä ja ravinteita kaipaava iho: Voit lisätä seerumin päälle Kehäkukkavoiteen. Se antaa tuhdimpaa suojaa ja kosteutta kuivalle ja herkälle iholle. Se on erinomainen lukitsemaan iholle kosteutta varsinkin kylminä kausina tai jos iho kaipaa extra-kosteutta ja ravinteita.

Kehäkukkaseerumin kukat kasvatetaan Kolme Cosmeticsin omassa puutarhassa ilman kemiallisia torjunta-aineita- tai lannotteita.

3. Imeytä mustapäät iholta savi-ja zeoliittinaamiolla

Savi-ja zeoliittinaamion teho perustuu mineraaleihin, jotka suorastaan imevät ihohuokosista pois ylimääräistä talia ja likaa. Ne ovat erinomaisia mustapäiden ja tulehtuneiden finnien hoitamisessa ja ennaltaehkäisyssä. 

Zeoliitilla on erityinen voimakas negatiivinen varaus joka vetää puoleensa ylimääräistä talia, epäpuhtauksia ja ilmansaasteita iholta.
Zeoliitti-puhdistusmaitopulveri toimii tehokkaana syväpuhdistavana detox-naamiona. Se sisältää myös antimikrobista ja tulehduksia hillitsevää teepuuöljyä ja sopii siksi mustapäiden hoitoon. (Käyttämämme zeoliitti clinoptilolite on luonnollisesti esiintyvä vulkaaninen mineraali ja sitä ei tule sekoittaa teollisesti valmistettuun synteettiseen versioon, jota käytetään pyykinpesuaineissa).

Syväpuhdistava & detox- naamio:

2tl zeoliitti puhdistusmaitopulveria + 2tl vettä
Sekoita ainekset pienessä astiassa ja levitä puhdistetuille kasvoille naamiosiveltimellä tai sormin. 
Anna vaikuttaa 10-15min.
Huuhtele.Hellävaraisempi versio kuivalle ja herkälle iholle syntyy premium-laatuisesta valkoisesta kaoliinisavesta Valkoinen kaoliinisavi on hellävaraisin ja vähiten kuivattava luonnonsavista. 

Tässä ohje kaoliinisavinaamion valmistukseen. Valitse alta ihotyyppisi mukaan neste, joka sekoitetaan saveen:
  • Kuiva/herkkä iho: Jugurtti, kerma, hunaja tai kasviöljyt, kuten seesami-, rypäleensiemen-, manteli-, jojoba- tai oliiviöljy.
  • Normaali iho: Kevyt kasviöljy, kuten viinirypäleen siemenöljy tai manteliöljy (sweet almond) täysmaito, samoin kukkavedet, kuten ruusu tai appelsiini. Käytä vain yhtä nestettä kerrallaan!
  • Rasvainen iho: Tislattu tai lähdevesi, taikapähkinä- ja kukkavedet. 

Lisää nestettä niin, että massasta tulee paksu tahna, joka on helppo levittää kasvoille. Lisää nestettä pieni määrä kerrallaan, ettei naamiosta tule liian juoksevaa.

Ennen naamion levittämistä puhdista iho huolellisesti. Savi pääsee näin toimimaan optimaalisesti. Voit myös höyryttää kasvot ennen naamion levitystä. Tämä aukaisee ihohuokoset.

Levitä naamio kasvoille sormilla tai siveltimellä. Levitä paksu kerros, jotta savi pääsee toimimaan kunnolla. Anna vaikuttaa 5-20 min. Kuivumisaika riippuu naamion paksuudesta ja siitä onko seoksessa öljyä.

Pese naamio pois ennen kuin se on täydellisesti kuivunut.

Viimeistele kasvovedellä, seerumilla ja kasvovoiteella

 

Vaikka, et ottaisikaan koko protokollaa heti osaksi ihonhoitorutiinia suosittelen kokeilemaan ainakin kehäkukkaseerumia- se kosteuttaa ihoa ja vähentää huomattavasti puhdistamisen tarvetta BHA-happojen vuoksi. Saat yhdellä tuotteella moninkertaisen hyödyn.

Onko sinulla jokin toimiva niksi mustapäiden poistoon tai aiotko kokeilla jotain edellämainituista? 

Jätä kommentti!

← Vanhempi postaus Uudempi postaus →

0 kommentit

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisua