Tämä sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

Paketit alk 4.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Ostoskori

Oikeasti toimiva luonnollinen deodorantti säästää ihoasi ja kukkaroa

Kirjoittanut Hanna Savioja
Oikeasti toimiva luonnollinen deodorantti säästää ihoasi ja kukkaroa

Luonnolliset deodoranttivoiteet eivät tuki ihohuokosia ja antavat kainaloiden ihon hengittää ja toimia luonnollisesti. Hikoilu on luonnollista ja sinun kuuluukin hikoilla pysyäksesi terveenä. Nämä alumiinittomat deodorantit ovat soodapohjaisia, mutta niiden kiderakenne on valmistusprosessin vuoksi hienojakoinen ja siksi hellävaraisempi iholle (koska kiderakenne ei "raavi" ihoa mirkonaarmuille voidetta levitettäessä). 

Kotimainen mehiläisvaha tekee deodoranttivoiteesta silkkisen koostumukseltaan ja stabiilin lämpimissäkin säissä.  Kotimainen luomu perunajauho siirtää iholta kosteutta pois. Mehiläisvaha ja luomu kylmäpuristettu kookosöljy ovat luonnostaan antibakteerisia ja hoitavia iholle.

 
Kolme Cosmetics deodorantit ovat unisex- tuotteita ja tuoksut sopivat miehille ja naisille. Moni raavas mies on ollut yllättynyt teepuuöljy-version tehokkuudesta.  Teepuuöljy onkin itsessään hajuja ja bakteereja tehokkaasti eliminoiva. Tämä on ensimmäinen deodoranteistamme ja suosittu toimivuutensa vuoksi. 

Ja kyllä, vakikäyttäjissämme on yksi ylipuhuttu aito rekkamieskin!

"Olen etsinyt hyvää deodoranttia vuosia. Apteekin ja markettien hyllyt olen käynyt läpi ja lukenut arvosteluita ja ostanut kalliita deodorantteja läträten niitä, koska ne eivät ole tehonneet. Kysyin Twistben ihanilta tyypeiltä, mikä voisi olla kokeilemisen arvoinen. He sanoivat kaksi vaihtoehtoa, josta toinen oli tämä." nimim. Tunnelma tuotteesta: Toxfree Deodoranttivoide + Teepuuöljy 50ml

"Tilasin tämän noin 1kk sitten kokeeksi, sillä alumiinidödöt on yök, mutta mulle ei yleensä mitkään luonnolliset dödöt toimi. Tää on ollut huippu! Ja toimii! Olen todella iloinen että toimii vihdoinkin joku! Olen jopa aloittanut kuntoiluprojektin tässä samalla, 8 vkoa sitten, eli hikoiluakin on enemmän kuin ennen ja silti tää toimii! En voi tarpeeksi kiittää." Nora tuotteesta: Toxfree Deodoranttivoide Greippiöljy 50ml

Lisää asiakaskokemuksia voit lukea tuotteiden tiedoista.

 
Mikä antipers..? 

Hajuttomuus ja luonnollisuus kuulostaa hieman vaikealta yhtälöltä, mutta oikeilla raaka-aineilla se on mahdollista. Alumiinia, voimakkaita kemikaaleja ja usein synteettisiä tuoksuja sisältäviä antiperspirantteja on ihan syytäkin vältellä, koska niiden kokonaisvaikutuksista elimistölle on vähän tietoa.

Alzheimer ja rintasyövät ovat molemmat olleet useissa tutkimuksissa yhteydessä antiperspiranteissa esiintyviin alumiiniyhdisteisiin. Voit lukea täältä ja täältä lisää aiheesta. Ihon kautta ja varsinkin herkkien kainaloiden kautta kemikaalit imeytyvät verenkiertoon ja siksi luonnollisia ja ei-karsinogeenisiä raaka-aineita kannattaa suosia.

Antiperspirantit on luotu ehkäisemään hikoilua ja tätä toimintoa varten tuotteessa onkin alumiinia. Deodorantit eivät estä hikoilua, mutta estävät ei-toivottujen hajujen muodostumista ja toimivat topikaalisesti iholla estäen hajuja syntymästä. Moni on huomannut, että luonnollisiin deodorantteihin siirryttyä myös hikoilu on vähentynyt ja deodoranttia ei tarvitse niin paljon kuin ennen. 

Deodoranttivoide on helppo levittää sormien avulla. Vain pieni nokare riittää.

 

Kolme Cosmeticsin kolme deodoranttia:

Toxfree Deodoranttivoide + Greippiöljy sisältää greipin ja bergamontin 100% eteeristä öljyä ja raikas tuoksu ihastuttaa monia. Tämä on meidän myydyin deodorantti! Hedelmäinen tuoksu sopii kaikille.

 

 

Toxfree Deodoranttivoide + Teepuuöljy sisältää nimensä mukaisesti teepuuöljyä, joka estää tehokkaasti hienhajua. Teepuuöljy on luonnostaan antibakteerinen ja sitä käytetään yleisesti myös tulehtuneen ihon hoidossa. Tämä luonnollinen alumiiniton deodorantti on yllättänyt monen tehokkuudellaan!

 

 Tuoksuton versio, Toxfree Deodoranttivoide Hajusteeton, on aidosti hajuton versio. Se sisältää hieman vähemmän soodaa, mutta on silti toimiva ja hajuja tehokkaasti ehkäisevä mieto luonnollinen deodorantti.

 

← Vanhempi postaus Uudempi postaus →

0 kommentit

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisua