Tämä sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

Paketit alk 4.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Ostoskori

Valitse palashampoo, jossa on luonnonsavea! 5 syytä valita savi sulfaattien sijaan

Kirjoittanut Hanna Savioja
Valitse palashampoo, jossa on luonnonsavea! 5 syytä valita savi sulfaattien sijaan

Moni shampoo ja luonnolliseksikin markkinoitu palashampoo sisältää voimakkaita sulfaatteja. Voisiko hiukset puhdistaa luonnonmukaisemmin ja samalla hoitaa päänahkaa ja hiuksia?

Miksi sulfaatit kannattaa jättää pois?

Miksi valita sulfaatiton shampoo? Sulfaatit ovat teollisisssa shampoissa ja monissa palashampoissakin se pesevä ja runsaasti vaahtoava ainesosa. Yksi sulfaattien haitallisimmista ominaisuuksista on se, että ne pesevät hiukset liiankin tehokkaasti. Usein sulfaattien mukana viemäriin poistuvat myös hiuspohjan luonnolliset öljyt. Ajan kuluessa liian voimakas puhdistus voi tehdä hiuksista kuivat ja hauraat. Monella sulfaatti shampoossa aiheuttaa myös ihon herkistymistä, punoitusta, hilsettä ja kutinaa. Selkää ja vartaloa pitkin valuva sulfaatti-shampoo-liuos saattaa monella olla syynä jopa selän ihon akne-ongelmiin. Ei-toivottuna oireiluna päänahassa voi ilmetä myös liiallista talintuotantoa kun talirauhaset yrittävät elvyttää kuivunutta päänahkaa. Sulfaatit löydät inci-listasta useimmin nimellä: sodium lauryl/laureth sulfate eli SLS/SLES

Kun puhutaan savesta ihonhoidossa, yhdistämme sen mielessämme usein erilaisiin kasvonaamioihin. Mitä tapahtuu kun luonnonsavea laittaa päänahkaan tai hiuksiin? Savi on hyödyllistä myös päänahalle, koska sen parhaisiin ominaisuuksiin kuuluu erinomainen kyky imeä epäpuhtauksia poistamatta ravinteita. Tämän vuoksi käytämme luonnonmukaisissa palashampoissa luonnonsavea.

sulfaatittomat luonnonmukaiset palashampoot hiuspohjan ongelmiinKolme Cosmetics palashampoot sopivat hellävaraisuutensa vuoksi monelle päänahan ongelmista kärsivälle.

5 syytä valita savea sisältävä palashampoo:

  1. Savea sisältävä palashampoo puhdistaa luonnollisesti ilman voimakkaita sulfaatteja. Savi suorastaan imee ihohuokoisista epäpuhtaudet syväpuhdistamalla ihon.⁣
  2. Luonnonsavi sisältää paljon erilaisia mineraaleja kuten, rautaa, magnesiumia, natriumia ja kalsiumia, joita päänahka tarvitsee voidakseen hyvin.⁣
  3. Savi hillitsee ihon tulehdustiloja antibakteerisuutensa ansiosta. Tämän vuoksi sitä voidaan käyttää mm. päänahan sienitulehdusten hoidossa.
  4. Savea sisältävä palashampoo normalisoi talintuotantoa ja poistaa tehokkaasti myös hilsettä. Savi imee puoleensa ylimääräistä sebumia, hilsettä ja epäpuhtauksia.
  5. Kuoriva vaikutus. Savi aktivoi pintaverenkiertoa ja solujen uudistumista⁣


Tue näillä luonnnonsavilla päänahan ja hiusten hyvinvointia


Valkoinen Kaoliinisavi

Puhdistaa hellävaraisesti hiukset ja päänahan ilman liiallista kuivumista. Kaoliini sopii erinomaisesti herkälle iholle. Se stimuloi verenkiertoa ja kuorii päänahkaa parantaen elastisuutta ja vahvistaen hiuksia. Kuorii hellävaraisesti päänahkaa ja poistaa hyvin hilsettä. Sopii hyvin kuivalle, herkälle tai atooppiselle päänahalle ja kuiville hiuksille.

kaoliinisavi on luonnollinen hilseenpoistaja palashampoossa

 

Valkoista kaoliinisavea löydät ohuille hiuksille volyymia tuovasta Kehäkukka + Sitrus Palashampoosta. Tästä palasta kannattaa lukea arvostelut!


Bentoniittisavi 
Imee myrkkyjä, kemikaaleja ja epäpuhtauksia. Ainutlaatuinen savi, koska se pystyy muodostamaan "sähkövarauksen" veteen sekoitettuna. Tämä tarkoittaa, että bentoniitti muuttuu sekoituksessa eräänlaiseksi magneetiksi. Se vetää sisäänsä kaikki yhdisteet, joilla on positiivinen varaus, joka sisältää erilaisia kertymiä (ylimääräinen öljy ja lika, kloori, muotoilutuotteet, kemikaalijäämät).

bentoniittisavi poistaa päänahan tulehdusta


Palashampoo Teepuuöljy & Aktiivihiili sisältää runsaasti bentoniittisavea. Se syväpuhdistaa päänahkaa ja auttaa myös kutinaan. Tämä on todellinen detox-shampoo puhtaita hiuksia ja virkistettyä päänahkaa hamuavalle.

 

Vihreä savi (Argiletz)
Tasapainottaa talintuotantoa ja sopii siksi hoitavaksi shampooksi voimakkaasti rasvoittuville hiuksille. Vihreä savi kuorii päänahasta ylimääräistä talia ja muotoilutuotekertymää. Aktivoi pintaverenkiertoa stimuloiden näin terveiden ja vahvojen hiusten kasvua.

Vihreä savi shampoossa auttaa pidentämään pesuvälejä

 

Nettlemary Palashampoo sisältää vihreää argiletz-savea ja sopii sinulle jos kärsit nopeasti rasvoittuvista hiuksista. Ihanana lieveilmiönä usein myös pesuvälien pidentyminen. Virkistävä rosmariinin ja laventelin eteeristen öljyjen tuoksu.
 


Vaahtoaako sulfaatiton luonnonmukainen palashampoo?

Kyllä! Palashampoomme on valmistettu perinteisellä saippuoimismenetelmällä ja niihin on valittu rasvaprofiililtaan kevyitä ja ns. "kuivia" kasviöljyjä, jotka auttavat hiusta pysymään silkkisenä, notkeana ja pehmeänä.

paras sulfaatiton luonnollinen palashampoo

 

Lue täältä lisää hiustenhoitovinkkejä 

4 luonnonmukaista vinkkiä, miten hoitaa kutisevaa ja nopeasti rasvoittuvaa hiuspohjaa

3 toimivaa vinkkiä- Miten käytän palashampoota? 

 

 

← Vanhempi postaus Uudempi postaus →

0 kommentit

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisua