Tämä sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

Paketit alk. 5.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Ostoskori

Merisuolaa sisältävä kasvosaippua on enemmän kuin pelkkä saippua

Kirjoittanut Hanna Savioja
Merisuolaa sisältävä kasvosaippua on enemmän kuin pelkkä saippua

Miksi suolasaippua on hyvä iholle?

Oletko koskaan huomannut, että iho voi paremmin paljon meressä vietetyn ajan jälkeen? Arvaa miksi? ⁣

Kehomme sisältää saman pitoisuuden mineraaleja ja ravinteita kuin merivesi. Siksi ei ole yllättävää, että merisuola on hyvä terveydellemme - etenkin iholle. Suola tuntuu äkkiseltään voimakkaalta, jopa kuivattavalta raaka-aineelta, mutta toimii päinvastoin, nimenomaan kosteuttaen. Flunssan hoidossa suosittuun nenähuuhtelukannuun lisätään suolaa juuri sen vuoksi, että pelkkä vesi kuivattaisi limakalvoja.

Merisuola on täynnä ihoa hoitavia mineraaleja, kuten magnesiumia, kalsiumia ja kaliumia. Merisuola imee iholta pintaan kuona-aineita ja epäpuhtauksia, mukaan lukien myös aknea aiheuttavia bakteereja ja toimii infektioiden hoidossa nopeuttaen ihon paranemisprosessia.⁣ Suolahoitoja onkin käytetty läpi historian atooppisen ihon ja ekseeman hoitoon monella eri tavalla. Suolan ihoa hoitavat ominaisuudet tekevät myös palasaippuasta asteen hellävaraisemman ja kosteuttavamman iholle.


Suolasaippua kasvosaippuana

Kolme Cosmetics kasvosaippuat vaahtoavat todella miedosti, koska iso osa palasta on mineraalipitoista merisuolaa. Ne eivät sisällä pelkästään saippuaa ja ovat siksi hellävaraisempia kasvojen herkälle iholle. 

Kasvosaippuan merisuolan sisältämät mineraalit (mm. magnesium ja kalium) saavat aikaan osmoottisen paineen, jolloin vesi ja ihon ravinteet nousevat alemmista ihokerroksista pintaan. Iho pysyy kosteutettuna, ja sileänä. Kasvosaippuoiden toimivuuden huomaa usein muutaman viikon käytön jälkeen kun kosteus nousee ihon syvemmistä kerroksista pintaan. Iho kirkastuu, pehmenee ja puhdistuu. Kasvosaippuoiden ylirasvoitus ja vaikuttavat aineet on suunniteltu tarkkaan kasvojen iholle sopivaksi ja siksi ei ole ihan sama, millä saippualla naamansa pesee. 

 Teepuuöljyä sisältävä kasvosaippua sopii akneiholle ja epäpuhtauksiin.

Miten suolasaippuaa käytetään?

Kasvosaippua vaahdotetaan käsien välissä ja pestään kasvot vaahdolla. Kasvosaippua vaahtoaa todella miedosti, mutta on silti tehokas lian ja ylimääräisen talin irrottaja. Voit käyttää apuna myös kasvosientä, konjac-sientä tai kestopesulappua. Pehmeän pesulapun avulla tarvitset saippuaa vain pienen määrän ja sen avulla poistat myös meikit tehokkaasti (osa puhdistustehosta tulee näin mekaanisena mikrokuorintana).

Käytä lämmintä vettä ja kastele kasvot ja pala. Voit käyttää apuna myös kestopesulappua, konjac-sientä tai kasvokinnasta jos haluat hieman lisätehoa esim meikinpoistoon tai perusteellisempaan puhdistukseen. Hiero lapulla saippuan pintaa ja pese kasvot kevyesti pyyhkimällä. Voit myös käyttää kasvosaippuaa ilman pesulappua ja levittää saippuan kasvoille käsin. Huuhtele lämpimällä vedellä ja viimeistele kasvovedellä ja vaikka kehäkukka-kasvovoiteella.

Säilytä kasvosaippua oikein: Anna palan kuivua käyttökertojen välillä, jotta saat käyttöiän maksimoitua. Hyvä ja ilmava alusta on mm. Mini Luffa Saipua-alusta. Voit pestä pesulapun vielä kerran kasvosaippualla ja jättää sen saippuan päälle kuivumaan. Matkoille ja harrastuksiin suolasaippua kulkee kätevästi mukana Matka Saippuakotelossa. Palasaippuan voi laittaa pussiin märkänä ja se kuivuu siellä teknisen kankaan ansiosta.

 Miten säilytän palasaippuaa

Kaksoispuhdistus öljyllä ja kasvosaippualla  poistaa meikit tehokkaasti ja puhdistaa ihon hellävaraisesti

Voit käyttää kaksoispuhdistusta kun haluat poistaa esim voimakkaat meikit tai kasvosi tarvitsevat muuten vain tehokkaamman puhdistuksen. Myös kuiva iho hyötyy öljyn suojaavasta vaikutuksesta puhdistuksen aikana.

Kaksoispuhdistus on nimensä mukaisesti kaksivaiheinen puhdistus, jossa ensimmäisessä osassa käytetään usein öljyä. Öljy/rasva liuottaa iholta tehokkaasti meikit, lian  ja ylimääräisen talin. Toisessa vaiheessa öljy ja siihen liuenneet epäpuhtaudet pestään iholta pois. Kaksoispuhdistus öljyllä ja suolasaippualla on tehokas tapa puhdistaa iho ilman voimakkaita ja ihoa kuivattavia ainesosia. Harvalla yhdellä puhdistusaineella saa kerralla kaikkia meikkejä tai epäpuhtauksia pois iholta ilman, että iho joutuisi koville ja kuivuisi. Tämän vuoksi kaksoispuhdistus kannattaa ottaa osaksi ihonhoitorutiineja.

  

Näin teet kaksoispuhdistuksen öljyllä ja kasvosaippualla:

 1. Puhdista kasvot öljyllä. Kehäkukka & Kaura Hoitoöljy sopii kaikille ihotyypeille. Voit myös käyttää monelle ihotyypille sopivia öljyjä kuten esim. hamppuöljy, oliiviöljy, ohdakeöljy, mct-öljy, aprikoosinkiviöljy, kauraöljy, avokadoöljy ja auringonkukkaöljy. Valitse mahdollisuuksien mukaan luomulaatuinen ja kylmäpuristettu öljy). Hiero epäpuhtaudet/meikit iholta pyörivin liikkein. Käytä aikaa ja anna samalla vaikka itsellesi pieni kasvohieronta. 

 2. Kastele kasvosaippua lämpimällä vedellä ja pese kasvot pyörivillä liikkeillä. Voit käyttää apuna myös konjac-sientä. Huuuhtele kasvot lämpimällä vedellä.

 3. Viimeistele kasvovedellä, seerumilla ja  kasvovoiteella.

  Valitse kasvosaippua ihotyyppisi mukaan

  Kasvosaippua on ekologinen ja muoviton vaihtoehto nestemäisille pesuaineille ja se kestää kauan käytössä kovuutensa vuoksi. Kolme Cosmetics suolasaippuat kasvoille eivät sisällä teollisia tensidejä, säilöntäaineita tai synteettisiä tuoksu-tai väriaineita. Voit valita viidestä kasvosaippuasta oman ihotyypin mukaan:⁣


  Sensitive- Herkälle iholle. Miedosti pesevä sis. kotimaista kauraa ja hunajaa.⁣

  Ac Detox- Syväpuhdistava aktiivihiili ja bentoniittisavi. Sisältää myös teepuuöljyä, joka hillitsee näppylöitä ja eliminoi tulehduksia⁣. Sopii hyvin akneen taipuvaiselle iholle.

  Pure- Valkoista kaoliinisavea ja piparmintun ja  eukalyptuksen eteeriset öljyt. Kaikille ihotyypeille. Sopii myös atooppiselle iholle.⁣

  Nettlemary- Nokkosta, vihreää savea ja rosmariinia sisältävä vitamiinipommi normaalille & sekaiholle.⁣ Tasapainottaa talintuotantoa.

  Kehäkukka + Sitrus- Normaalille iholle. Piristävä sitrustuoksu ja oman hyötypuutarhan kehäkukkia⁣.


  ← Vanhempi postaus Uudempi postaus →

  0 kommentit

  Jätä kommentti

  Huomioithan, että kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisua