Tämä sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

Paketit alk 4.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Ostoskori

Merisuolaa sisältävä kasvosaippua on enemmän kuin pelkkä saippua

Kirjoittanut Hanna Savioja
Merisuolaa sisältävä kasvosaippua on enemmän kuin pelkkä saippua

Miksi suolasaippua on hyvä iholle?

Oletko koskaan huomannut, että iho voi paremmin paljon meressä vietetyn ajan jälkeen? Arvaa miksi? ⁣

Kehomme sisältää saman pitoisuuden mineraaleja ja ravinteita kuin merivesi. Siksi ei ole yllättävää, että merisuola on hyvä terveydellemme - etenkin iholle. Suola tuntuu äkkiseltään voimakkaalta, jopa kuivattavalta raaka-aineelta, mutta toimii päinvastoin, nimenomaan kosteuttaen. Flunssan hoidossa suosittuun nenähuuhtelukannuun lisätään suolaa juuri sen vuoksi, että pelkkä vesi kuivattaisi limakalvoja.

Merisuola on täynnä ihoa hoitavia mineraaleja, kuten magnesiumia, kalsiumia ja kaliumia. Merisuola imee iholta pintaan kuona-aineita ja epäpuhtauksia, mukaan lukien myös aknea aiheuttavia bakteereja ja toimii infektioiden hoidossa nopeuttaen ihon paranemisprosessia.⁣ Suolahoitoja onkin käytetty läpi historian atooppisen ihon ja ekseeman hoitoon monella eri tavalla. Suolan ihoa hoitavat ominaisuudet tekevät myös palasaippuasta asteen hellävaraisemman ja kosteuttavamman iholle.

 

Suolasaippua kasvosaippuana

Kolme Cosmetics kasvosaippuat vaahtoavat todella miedosti, koska iso osa palasta on mineraalipitoista merisuolaa. Ne eivät sisällä pelkästään saippuaa ja ovat siksi hellävaraisempia kasvojen herkälle iholle. 

Kasvosaippuan merisuolan sisältämät mineraalit (mm. magnesium ja kalium) saavat aikaan osmoottisen paineen, jolloin vesi ja ihon ravinteet nousevat alemmista ihokerroksista pintaan. Iho pysyy kosteutettuna, ja sileänä. Kasvosaippuoiden toimivuuden huomaa usein muutaman viikon käytön jälkeen kun kosteus nousee ihon syvemmistä kerroksista pintaan. Iho kirkastuu, pehmenee ja puhdistuu. Kasvosaippuoiden ylirasvoitus ja vaikuttavat aineet on suunniteltu tarkkaan kasvojen iholle sopivaksi ja siksi ei ole ihan sama, millä saippualla naamansa pesee. 


Miten suolasaippuaa käytetään?

Kasvosaippua vaahdotetaan käsien välissä ja pestään kasvot vaahdolla. Kasvosaippua vaahtoaa todella miedosti, mutta se on silti tehokas lian ja ylimääräisen talin irrottaja. 

Käytä lämmintä vettä ja kastele kasvot ja pala. Voit käyttää apuna myös kasvolappua tai konjac-sientä jos haluat hieman lisätehoa meikinpoistoon tai perusteellisempaan puhdistukseen. Hiero lapulla saippuan pintaa ja pese kasvot kevyesti pyyhkimällä. Voit myös käyttää kasvosaippuaa ilman pesulappua ja levittää saippuan kasvoille käsin. Huuhtele lämpimällä vedellä ja viimeistele kasvovedellä ja kehäkukka-kasvovoiteella.

Säilytä kasvosaippua oikein: Anna palan kuivua käyttökertojen välillä, jotta saat käyttöiän maksimoitua. Hyvä ja ilmava alusta on mm. Luffa Saipua-alusta. Voit pestä pesulapun lopuksi kasvosaippualla ja jättää sen saippuan päälle kuivumaan.

Kasvosaippua on kova ja kuivuu nopeasti ja on siksi ihanteellinen myös matkustaessa.

 Miten säilytän palasaippuaa

Kaksoispuhdistus öljyllä ja kasvosaippualla  poistaa meikit tehokkaasti ja puhdistaa ihon hellävaraisesti

Voit käyttää kaksoispuhdistusta kun haluat poistaa esim voimakkaat meikit tai kasvosi tarvitsevat muuten vain tehokkaamman puhdistuksen. Myös kuiva iho hyötyy öljyn suojaavasta vaikutuksesta puhdistuksen aikana.

Kaksoispuhdistus on nimensä mukaisesti kaksivaiheinen puhdistus, jossa ensimmäisessä osassa käytetään usein öljyä. Öljy/rasva liuottaa iholta tehokkaasti meikit, lian  ja ylimääräisen talin. Toisessa vaiheessa öljy ja siihen liuenneet epäpuhtaudet pestään iholta pois. Kaksoispuhdistus öljyllä ja suolasaippualla on tehokas tapa puhdistaa iho ilman voimakkaita ja ihoa kuivattavia ainesosia. Harvalla yhdellä puhdistusaineella saa kerralla kaikkia meikkejä tai epäpuhtauksia pois iholta ilman, että iho joutuisi koville ja kuivuisi. Tämän vuoksi kaksoispuhdistus kannattaa ottaa osaksi ihonhoitorutiineja.

 

 

Näin teet kaksoispuhdistuksen öljyllä ja kasvosaippualla:

  1. Puhdista kasvot öljyllä. Kehäkukka & Kaura Hoitoöljy sopii kaikille ihotyypeille. Voit myös käyttää monelle ihotyypille sopivia luomulaatuisia öljyjä kuten esim. MCT-öljy, jojobaöljy tai risiiniöljy. Valitse aina mahdollisuuksien mukaan luomulaatuinen ja kylmäpuristettu öljy).

    Hiero epäpuhtaudet/meikit iholta pyörivin liikkein. Käytä aikaa ja anna samalla vaikka itsellesi pieni kasvohieronta. 

  2. Kastele kasvosaippua lämpimällä vedellä ja pese kasvot pyörivillä liikkeillä. Voit käyttää apuna myös konjac-sientä. Huuuhtele kasvot lämpimällä vedellä.

  3. Viimeistele kasvovedellä, öljyseerumilla ja kasvovoiteella.

 

Valitse kasvosaippua ihotyyppisi mukaan

Kasvosaippua on ekologinen ja muoviton vaihtoehto nestemäisille pesuaineille ja se kestää kauan käytössä kovuutensa vuoksi. Kolme Cosmetics suolasaippuat kasvoille eivät sisällä teollisia tensidejä, säilöntäaineita tai synteettisiä tuoksu-tai väriaineita. Voit valita viidestä kasvosaippuasta oman ihotyypin mukaan:⁣


← Vanhempi postaus Uudempi postaus →

0 kommentit

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisua