This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free shipping on orders over 59€. Fast delivery 2-3 postal days with postal parcels
New pickup point for online shop orders in Sipoo!
Cart

Yleiset myynti- ja toimitusehdot tukkuasiakkaille

Yleiset myynti- ja toimitusehdot tukkuasiakkaille

Voimassa toistaiseksi 01.01.2023 alkaen

1. SOVELTAMISALA

Näitä yleisiä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Kolme Cosmetics Oy:n tuotteiden (jäljempänä "Tuote" tai "Tuotteet") tukkukauppa-toimituksiin ja niitä koskeviin tarjouksiin, tilausvahvistuksiin ja sopimuksiin asiakkailleen (jäljempänä "Ostaja"), ellei muuta ole erikseen kirjallisesti sovittu.

 

2. TOIMITUS

Verkkokaupan kautta tehdyistä (alle 25kg) kertatilauksista veloitamme 6,90 euron (alv 0 %) toimitusmaksun. Yli 25kg tilausten toimitusten kustannukset veloitetaan erikseen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Kolme Cosmetics pyrkii lähettämään tukkutilausten Tuotteet varastolta  2-4 arkipäivän sisällä.  Suuremmille tilausmäärille (yli 2000€) saattaa toimitusaika ole pidempi ja otamme tästä tarvittaessa yhteyttä asiakkaaseen. Toimitusajat ovat ohjeellisia ja pyrimme aina toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti.

Ellei muuta ole kirjallisesti sovittu, Kolme Cosmetics toimittaa Tuotteet Postin tai Matkahuollon kautta. Ostaja voi itse tilausta tehdessään päättää lopullisen toimitustavan. Ostajan on tarkastettava mahdolliset kuljetusvauriot sekä toimituksen tilauksenmukaisuus Tuotteen vastaanottamisen yhteydessä ja ilmoittaa mahdollisista vaurioista tai virheistä. Huomautukset Kolme Cosmeticsille on tehtävä kahdeksan (8) päivän kuluessa Tuotteen vastaanottamisesta.

 

3. HINTA, LASKUTUS JA MAKSU

Ilmoitetut hinnat tukkukaupassa on alv 0% ja arvonlisävero lisätään kassalla loppusummaan. Tilauksen summa maksetaan tilauksentekohetkellä verkkokaupassa.

Verkkokaupassa, markkinoinnissa ja muussa viestinnässä ilmoitettuihin hintoihin lisätään arvonlisävero ja toimituskustannukset, ellei toisin ole nimenomaisesti sovittu. Markkinoinnissa ja muussa viestinnässä ilmoitetut hinnat voivat olla muuttuneet tilauksentekohetkellä. Kolme Cosmetics ei vastaa näistä muutoksista. Asiakkaalla on velvollisuus vahvistaa tuotteiden ja palveluiden hinnat etukäteen ennen tilausta.

Kolme Cosmeticsilla on oikeus peruuttaa tai hylätä verkkokaupassa tai muissa myynti- tai markkinointikanavissa virheellisellä hinnalla tai muulla virheellisellä tiedolla tarjottuja tuotteita tai palveluja koskeva tilaus.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

4. MUUT EHDOT

Yritysasiakas (”asiakas”) sitoutuu siihen, että tuotteet ostetaan liiketoiminnan harjoittamista varten. Kolme Cosmetics pidättää oikeuden poistaa tukkutili käytöstä. Verkkokaupan kautta tehtäviin tilauksiin sovelletaan lisäksi seuraavia ehtoja:

Ostaja on vastuussa salasanansa suojaamisesta. Luodessaan salasanan verkkokauppaan Ostaja vahvistaa, että Ostajan salasanaa käyttäen tehdyt tilaukset ovat Ostajaa sitovia. Napsauttamalla ”Tee tilaus” -painiketta tilauksen viimeisessä vaiheessa Ostaja tekee sitovan tilauksen ostoskorissa olevista Tuotteista.

Yritysasiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa tilausta tuotteiden lähettämisen tai palvelun suorittamisen jälkeen, ellei asiasta ole kirjallisesti toisin sovittu.

 

5. SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN RATKAISUPAIKKA

Yritysasiakkaiden kanssa solmittuihin sopimuksiin ei sovelleta kuluttajasuojalain tai muuta kuluttajakauppaa koskevia säännöksiä.

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Suomen lain niitä kohtia, joiden soveltaminen johtaisi muun maan lakien soveltamiseen, ei noudateta. Kaikki sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomessa.

 

6. OMISTUSOIKEUS & IMMATERIAALIOIKEUS

Omistusoikeus kaikkiin tämän sopimuksen nojalla toimitettavien tuotteiden ja palveluiden immateriaalioikeuksiin kuuluu rajoituksetta Kolme Cosmeticsille ja/tai sen lisenssinantajille. Kaikki immateriaalioikeudet, jotka ovat syntyneet tämän Sopimuksen voimassaolon aikana kuuluvat Kolme Cosmeticsille ja/tai sen lisenssinantajalle.

 

Yrityksen tiedot:

Kolme Cosmetics Oy

Rekisteröity kotipaikka, Sipoo

Y-tunnus: 2899351-8

asiakaspalvelu@kolmecosmetics.com