Ostoskori
NYT postipaketti vain 2,90€. Nopea toimitus 2-3 arkipäivää, Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!

ETSIMME  TUOTETESTAAJIA!

Haluamme kuulla rehellisen mielipiteesi uusista kaurasilkkiin pohjautuvista puhdistusmaitopulvereista. Tule mukaan toxfree- ihonhoidon sanansaattajiin!

Idea tähän tuotteeseen syntyi kun halusin puhdistustuotteen, joka ei kuivata ihoa ollenkaan, poistaa epäpuhtaudet ja jättää kasvot puhtaiksi ilman öljyä. Tämä tuote ei ihoa kiristele!Puhdistusmaitopulveri???

Toxfree Puhdistusmaitopulveri on puhdistusmaito jauhemuodossa. Saat kaikki luonnon ainekset tuoreena käyttöön ilman säilöntä-tai täyteaineita. Ekologinen ja hyvin säilyvä kuivatuote. 
Tuotetta otetaan n. 1tl kämmenelle, kastellaan toinen käsi ja hierotaan massa puhdistusmaidoksi.
 

Miten pääsen testaajaksi?

Jaamme yhteensä 20kpl Puhdistusmaitopulvereita testaukseen ja haluamme vastineeksi, että jaat rehellisen kokemuksesi instagramissa ja arvostelun verkkosivuillemme. 
  1. Lähetä viestiä oheisella lomakkeella ja kerro, kumpaa tuotetta haluaisit testata (1. Kaurasilkki VAI 2. Zeoliitti).
  2. Kerro, miksi sinä olisit hyvä kokemuksenkertoja. Mainitse myös mahdollinen instagram-tilisi.
  3. Valitsemme halukkaaksi ilmottautuneiden joukosta testaajat ja lähetämme tuotteet kotiovellesi. 
Ilmottautumisaikaa on 6.3. asti. 
Puhdistuspulverit on myös ennakkomyynnissä verkkokaupassa. Jos haluat päästä etujoukoissa kokeilemaan toxfree-pulvereita, tee tilaus ja toimitamme tuotteen sinulle vkolla 11 (9.-15.3)

Bloggaajat!

Varaamme myös erän tuotteita some-vaikuttajille! 
Jos haluat testata tuotettamme ja kirjoittaa siitä esittelyn tai arvostelun blogiisi, lähetämme mielellämme tuotteen sinulle testaukseen. Laitathan yhteydenottolomakkeeseen linkit kanaviisi.