Tämä sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

Paketit alk 4.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Ostoskori

Palashampoon ja palasaippuan kuljetus ja säilytys. Hanki nämä!

Kirjoittanut Hanna Savioja
Palashampoon ja palasaippuan kuljetus ja säilytys. Hanki nämä!

Olen kuullut mitä kekseliäämpiä kuljetustapoja palashampoolle ja palasaippuoille aina herrahakkarais-askeista vauvan harsoihin ja minigrip-pusseihin. Kaksi ongelmaa tuntuu toistuvan usein: Pala vettyy ja sotkee.

Palasaippua ja palashampoo on erittäin hygieeninen ja pitkäkestoinen sillä edellytyksellä, että se pääsee kuivumaan käyttökertojen väillä. Alustan tai kuljetuskotelon tulisi olla ilmava ja sellainen, ettei vesi jää palan kanssa kosketuksiin. Kun palashampoo  kuivuu käyttökertojen välissä- se myös kestää huomattavasti pidempään. 

Miten kuljetan palasaippuan tai palashampoon?

 

Monet myynnissä olevat saippuakotelot ovat usein kömpelöitä muovikoteloita, jotka vievät paljon tilaa. Reppureissaajille, urheiluharrastajille ja kevyesti matkustaville tämä ei ole ehkä paras mahdollinen ratkaisu.

Kolme Cosmeticsin Matka Saippuakotelo on kevyt, kankainen ja vie juuri sen verran tilaa kuin itse palasaippua sen sisällä. Kotelo on mitoitettu yhdelle täysikokoiselle palasaippualle tai shampoolle, mutta sisään mahtuu jopa kolme palaa kun ne ovat hieman kuluneet.
Mikä parasta: palasaippuan voi laittaa koteloon märkänä ja se kuivuu siellä! Teknisen kankaan mikroskooppisten reikien ansiosta höyry pääsee kankaan läpi. Saippuajäämät ja vesi eivät sotke kassisi sisältöä.

  • Kotelo on kevyt ja mahtuu pieneen tilaan.
  • Palasaippua ei vety ja kestää näin pidempään.
  • Lenkin avulla voit ripustaa Saippuakotelon kuivumaan vaikka kylpyhuoneen naulaan.
  • Valmistettu ja ommeltu Suomessa käsityönä Väylä ry:n toimesta. Väylä on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saa tekemästään työstä asiallisen palkan.
  • Ei rikkimeneviä muovi-tai metalliosia. Palasaippua sujautetaan koteloon kätevän halkion kautta.
Tekninen kangas on laadukas ja kestävä ja niitä on saatavilla kolmessa eri värissä: musta, armygreen ja nude

 

Miten säilytän palasaippuaa kotona?

Palasaippua löytyy nykyään melkein jokaisen kylpyhuoneesta, mutta miten sitä säilytetään oikein? Vanhat lavuaarit on jopa muotoiltu palasaippuoita varten, valuma-altaineen, mutta nykyajan kylpyhuoneen kalusteet tuottavat monelle päänvaivaa saippuan säilyttämisen suhteen. 

Luffa-sienestä leikattu saippua-alusta on 100% luonnontuote ja sen tiheä rihmastomainen rakenne pidättää saippuavalumat ja antaa palasaippuan kuivua nopeasti ja ilmavasti.

Luffa Saippua-alustan voi pestä kun se on imenyt itseensä paljon saippuaa. Kun luffa-sieni on tullut käyttöikänsä päähän, voi sen heittää biojätteeseen. 

Yksi kiva ominaisuus Luffa Saippua-alustassa on, ettei se kolise, luiskahtele tai mene rikki tippuessaan kylpyhuoneen laattalattialle.  Särkymättömyytensä vuoksi Luffa Saippua-alusta on hyvä myös lapsiperheissä. Luonnomateriaalista valmistettu saippua-alusta pysyy myös nätisti paikallaan ja pitää kylpyhuoneen siistinä.

Vinkki: käytä alustaan valuneet saippuajäämät ja pese sillä pesuallas ennen luffan pesua.

Käyttämämme kova luffasieni pysyy käytössä jämäkkänä, pitää muotonsa hyvin ja soveltuu siksi myös saippua-alustaksi erinomaisesti. Luonnollista luffasientä ei myöskään ole käsitelty voimakkailla kemikaaleilla. Luffasieniä löytyy myös pehmeämpiä pesusieneksi tarkoitettuja. Ihon pesemiseen tarkoitetut pehmeät luffasienilajikkeet pehmenevät huomattavasti enemmän käytössä.

Mini Luffa Saippua-alusta sopii söpösti kasvosaippuan alle. Kuvassa Ac Detox kasvosaippua

Muutetaan maailma paremmaksi pala palalta!

 

← Vanhempi postaus Uudempi postaus →

0 kommentit

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisua