Tämä sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

Paketit alk. 5.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Ostoskori

Kuivatuotteet tulevat muuttamaan tavan, jolla puhdistamme ihomme.

Kirjoittanut Hanna Savioja
Kuivatuotteet tulevat muuttamaan tavan, jolla puhdistamme ihomme.

Puhdistusmaitopulveri kuulostaa äkkiseltään erikoiselle tuotteelle, mutta on oikeastaan erittäin yksinkertainen käyttää:
Lisäät vain vettä!
Puhdistusmaito sekoitetaan pienen määrän kanssa vettä ja käytetään kuin normaali puhdistusmaito. Iho jää puhtaaksi ja silkkiseksi ilman kiristelyä.

Puhdistusmaitopulveri on monikäyttöinen ihonpuhdistaja

 

Puhdistusmaito on kuivaversiona  muuntelukykyinen

Vedettömyys avaa monia mahdollisuuksia tehdä puhdistusmaidosta juuri sellaisen, mitä ihosi kaipaa sillä hetkellä. Jos ihosi on ärtynyt, voit tehdä miedon, hoitavan maidon ja lisätä joukkoon vaikka tipan öljyä. Puhdistusmaitopulveri muuntautuu helposti myös erilaisiksi naamioiksi tai kuorinnoiksi ja voit buustata pulverin monilla luonnollisilla ja keittiöstäkin löytyvillä aineksilla. Hunajaa ja maustamatonta jugurttia lisäämällä saat ihanan rauhoittavan ja uudistavan maitohappobakteerinaamion, muutama tippa omenaviinietikka hoitaa ja eliminoi erilaisia tulehduksia. Vaihtoehdot ovat loputtomat.

Kosmetiikan kuivatuotteet tulevat muuttamaan ihonhoitorutiinit. Puhdistusamaitopulveri muuntautuu puhdistusmaidoksi, naamioksi ja kuorinnaksi.

Puhdistusmaito on kuivamuodossa ekologinen ja monikäyttöinen ihonpuhdistustuote

 

Kolme Cosmetics puhdistusmaitopulveriin voi lisätä vaikka muutaman tipan kasvoöljyä jos haluat siitä vielä hellävaraisemman iholle. 

 

Kaurasilkki vai Zeoliitti?
Toxfree Puhdistusmaitopulvereita löytyy kahta erilaista:

 • KAURASILKKI
  Mieto, vaahtoamaton ja ihoa kuivumiselta suojaava Toxfree Puhdistusmaitopulveri, Kaurasilkki sopii jokapäiväiseen ihon puhdistukseen.  Se sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle. Iho tuntuu pehmeältä ja silkkiseltä puhdistuksen jälkeen. Kauran beetaglukaani tuo puhdistusmaitoon pientä viskositeettia ja luonnoliset saponiinit puhdistavat ihoa hellävaraisesti. Premium-laatuinen valkoinen kaoliinisavi kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja on luonnon savista kaikkein hellävaraisin. Luomulaatuinen perunatärkkelys kirkastaa ihoa katalaasi entsyymin avulla. 

 • ZEOLIITTI
  Normaalille ja sekaiholle. Toxfree Syväpuhdistava Puhdistusmaitopulveri, Zeoliitti on todellinen detox-jauhe ja supistaa ihohuokosia tehokkaasti. Zeoliitin negatiivinen varaus vetää puoleensa ylimääräistä talia, epäpuhtauksia, ilmansaasteita ja asfalttipölyä iholta. Teepuuöljy on antimikrobinen ja tulehduksia hillitsevä ja sopii siksi erityisesti epäpuhtauksista kärsivän ihon hoitoon. Zeoliitti-puhdistusmaitopulveri näyttää tehonsa etenkin syväpuhdistavana detox-naamiona.
  Se sisältää myös teepuuöljyä, joka on tunnetusti tehokas tapa eliminoida mustapäitä ja näppylöitä.

Suosittelemme poistamaan meikit, etenkin silmämeikit, ennen puhdistusmaitopulverin käyttöä. Hyvä luonnonmukainen tapa on tehdä meikinpoisto öljypuhdistuksena (hyviä ihoa puhdistavia öljyjä on ruokakaupastakin löytyvät kylmäpuristettu kookos-ja hamppuöljy. Voit myös käyttää muuta meikinpuhdistukseen tarkoitettua puhdistusöljyä.

 

Mihin puhdistusteho perustuu ilman synteettisiä tensidejä ja surfuktantteja 

Kaura, kuten monet muutkin luonnon kasvit, juuret, kukinnot ja jopa jotkin eläimet, kuten merimakkarat, pystyvät tuottamaan saponiineja. 

Saponiinit ovat luonnollisia tensidejä eli puhdistavia ainesosia. Ne eivät vaahtoa niin näyttävästi kuin esimerkiksi saippuat tai muut pesuaineet, mutta ne sisältävät silti kyvyn sitoa rasvaa ja irrottaa likaa sekoittuessaan veteen. Kauran saponiinit ovat näihin voimakkaisiin ja vaahtoaviin puhdistajiin verrattuna mietoja ja hellävaraisempia iholle. 

Zeoliitti Puhdistusmaitopulveri sisältää myös kaurasilkkiä, mutta pääraaka-aine zeoliitti, toimii hieman eri tavalla. Zeoliitti on ikivanha vulkaaninen mineraali, jolla on voimakas negatiivinen varaus. Tämä negatiivinen varaus vetää puoleensa epäpuhtauksia, ilmansaasteita, raskasmetalleja ja ihon ylimääräistä rasvaa. Zeoliitti on näiden ominaisuuksiensa vuoksi myös tehokas supistamaan ihohuokosia ja eliminoimaan mustapäitä. Epäpuhtauksia eliminoiva ja syväpuhdistava detox-naamio toimii parhaiten kun iho on etukäteen puhdistettu ja ihohuokoset avattu lämpimällä vedellä, vesihöyryllä tai esim. saunan lämmössä.

 

   Helppo säilyttää ja ottaa mukaan

   Yksi ehkä paras puoli puhdistusmaitopulvereissa on vedettömyys. Tuotteen voi ottaa lentokoneeseenkin mukaan. Reissussa ja vaikka salilla pulveri on kätevä ja helppo ottaa mukaan, etkä raahaa mukanasi turhaa vettä. Puhdistusmaito on tiivistetyssä muodossa ja aina tuoreena. Kuivatuote myös säilyy pitkään ja parasta-ennen-päivämääristä ei tarvitse huolehtia.

    

   Aina tuoretta ja luonnonmukaista

   Vedettömyytensä ansiosta puuhdistusmaitopulveri on aina tuoretta ja siinä ei tarvitse myöskään käyttää säilöntäaineita. Säilöntäaineet ovat hyödyllisiä monessa tuotteessa eliminoimaan bakteerikasvustoja, mutta haitallisten bakteerien lisäksi säilöntäaineet saattavat häiritä ihon omien, hyödyllisten maitohappobakteerien toimintaa. Kuiva-muodossa säilöntäainetta ei tarvitse. Luonnolliset ainekset ovat juuri sellaisessa muodossa kuin ne ovat parhaimmillaan ja kaikki ravintoaineet on tuoreena ja valmiina hoitamaan ihoasi.

    

   Katso, miten puhdistusmaitopulveria käytetään:

    ← Vanhempi postaus Uudempi postaus →

    0 kommentit

    Jätä kommentti

    Huomioithan, että kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisua