Tämä sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

Paketit alk 4.90€ Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin.
Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Ostoskori

Näin puhdistat kuivan talvi-ihon Toxfree-tyylillä!

Kirjoittanut Hanna Savioja
Näin puhdistat kuivan talvi-ihon Toxfree-tyylillä!

Kuivan ihon puhdistusrutiinit, varsinkin talvella vaativat varovaisuutta puhdistustehon suhteen. Huomasin, että omalle pintakuivalle iholle on turha käyttää voimakkaasti peseviä tuotteita, koska iho menettää helposti liikaa kosteutta ja kuivuu. Kosteutusta on jälkikäteen vaikeampi saada palautettua. Hoitavat öljyt ja voiteet on myös hyvä laittaa kasvoille ihon ollessa vielä kostea ja huokoset avoinna ja vastaanottavaisina. Pikkulapsiarjessa iltarutiini helposti keskeytyy ja puhdistuvaiheen jälkeen saattaa tulla pitkäkin tauko, jolloin iho ehti välissä kuivua ja alkaa kiristellä. Kun tuotteita on yksi, ei tästä ongelmasta ole pelkoa. 

Tämä tuote sai alkunsa hektisen elämäntilanteen helpottamiseksi. Vaikka on ihanaa välillä tehdä pitkiä hemmottelevia hoitoja kasvoille, on elämässä muutakin. Puhdistussorbetilla voi pestä meikit ja mennä suoraan nukkumaan, koska erillistä kosteusvoidetta ei tarvitse.

Toxfree Puhdistussorbetti sopii kuivalle ja herkälle iholle, koska se myös vähentää hoitovaiheiden määrää ja iholle kohdistuvaa rasitusta. Myös epäpuhtauksista kärsivä iho hyötyy puhdistussorbetin kosteuttavasta öljypuhdistuksesta. Iho pinta ei pääse kuivumaan eivätkä epäpuhtaudet jää ihon alle muhimaan aiheuttaen näppylöitä ja mustapäitä.

Sorbetti levitetään kosteille kasvoille ja pyöritellään kunnes sokeri sulaa. Hellävaraisemman version saat kun sulatat sokerin käsissä lämpimän veden kanssa ennen kasvoille levitystä. Kasvosorbetti toimii loistavasti myös saunassa, jossa sen voi antaa hitaasti vaikuttaa kasvoilla, jolloin saat myös lisätehoa saunan lempeistä höyryistä. Tuote on täysin vedetön ja säilöntäaineeton, jotta tuote ei tuhoaisi ihon omaa hyödyllistä bakteerikantaa. Tuotteen säilyvyyden kannalta onkin tärkeää ottaa sitä aina puhtailla kuivilla käsillä. Sorbettia kannattaa ottaa pieni nokare erilliseen astiaan jos haluaa nauttia pitkistä ihanista saunahetkistä.

Ainesosat ovat pääosin GRAS-merkittyjä, eli elintarvikelaatuisia raaka-aineita

 

Ainesosat:

Sokeri: Suomalainen elintarvikelaatuinen kidesokeri. Sokeri on biohajoava vaihtoehto mikromuoveille ja hellävaraisempi kuorinta-aine kuin suola. Sokeri on luonnollinen glykolihapon lähde, alfa-hydroksihappo (AHA), joka on erityisen hyvä auringon UV-säteilyn ennenaikaisesti ikäännyttämälle ja ikääntyneelle iholle, sillä se auttaa tehostamaan ihon kollageenin tuotantoa ja solujen uusiutumista. 

Sheavoi: Raffinoimaton luomu shevoi ravitsee ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti ja öljypuhdistus jättää ihon kosteutetuksi ja pehmeäksi. Sheavoita kuule kutsuttavan luonnon omaksi botoxiksi sen ihoa sileyttävän ja korjaavan ominaisuutensa johdosta. Sheavoi jättää iholle hoitavan ja kosteuttavan suojan jolloin erillistä kosteusvoidetta ei tarvitse.

Kookosöljy: Kylmäpuristettu elintarvikelaatuinen luomu kookosöljy toimii sheavoin kanssa öljypuhdistuksessa ja desinfioi ihoa luonnollisesti.

Original Soap: Miedosti pesevä saippua on jauhettu hienoksi ja soseutettu rypsiöljyn kanssa puhdistustehoa tuovaksi massaksi. 

Rypsiöljy: Suomalainen rypsiöljy toimii osana öljypuhdistusta ja tuo sorbettiin pehmeyttä, jotta sitä on helppo työstää.

Eteeriset öljyt: Rosmariini ja Laventeli tasapainottavat ihon talin tuotantoa ja sopivat erityisesti epäpuhtaan ja akneen taipuvan ihon hoitoon.

Nokkonen: Kuivattu, itse kerätty nokkonen uutetaan rypsiöljyyn. Nokkonen tunnetaan myös ihon talin tuotantoa tasapainottavana villiyrttinä. Nokkonen on kerätty itse suomen luonnosta puhtailta keräyspaikoilta kaukana valtateistä.

 

Uudempi postaus →

2 kommentit

  • Saboya

    Tää on huippu! Eikä haittaa jos suuhun menee vähän ku maistuu ihan karkille!:) :):)

  • Mari

    Nettlemary sorbetti on loistava tuote! Ihoni on pintakuiva mutta silti leukaan tulee helposti näppylöitä. Sorbetti rauhoittaa tulehduksia sekä kosteuttaa ihoa samalla. Tämä on ehdottomasti uusi suosikkini!

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisua